FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. MIHAI CHIȚU, CÂȘTIGĂTORUL din 2013

Publicat: 27/12/2013, 08:41
Actualizat: 07/05/2019, 00:27

MIHAI CHIȚU – ECHIPA HORIA BRENCIU – ESTE CÂȘTIGĂTORULVOCEA ROMÂNIEI 2013. Sânziana Niculae – echipa Marius Moga a ieșit pe locul 2 în topul preferințelor publicului, urmat de Adrian Nour – echipa Smiley și de Marius Marin. Cei patru FINALIȘTI VOCEA ROMÂNIEI au luptat pentru tilul de VOCEA ROMÂNIEI 2013 și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

gândul a transmis live text. mai jos puteți vedea principalele momente din FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

UPDATE 0. 20 MIHAI CHIȚU, CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013, a cântat la final alături de antrenorului lui Horia Brenciu melodia o sole mio. Brenciu nu și-a putut stăpâni emoțiile și a început să plângă în timp ce cânta.

UPDATE 0.18 „Vreau să vă povestesc ceva: am venit la fiecare preselecție. Am plecat acasă la primul, și la al doilea. La al treilea l-am câștigat. Vă mulțumesc că ați avut răbdare cu noi. Mulțumesc VOCEA ROMÂNIEI. Multumesc celor care au votat. Nu îmi vine să cred ce mi se întâmplă”, au fost primlee cuvinte ale lui MIHAI CHIȚU, CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, 2013, după anunțarea clasamentului..

UPDATE 0. 14 CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013 ESTE MIHAI CHIȚU, ECHIPA BRENCIU, locul al doilea fiind ocupat de Sânziana Niculae, FINALISTA lui Marius Moga. Astfel, ECHIPA HORIA BRECIU CÂȘTIGĂ VOCEA ROMÂNIEI pentur al doilea an consecutiv. Anul trecut echipa antrenată de Brenciu a câștigat competiția de la ProTv cu Julie Mayaya.

UPDATE 0.09 Cei 4 FINALIȘTI VOCEA ROMÂNIEI au fost invitați pe scenă pentru a se citi clasamentul. Pe locul 4 în topul clasamentului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, este ocupat de Marius Marin – concurentul Loredanei. Locul 3 este ocupat de Adrian Nour.

Primele două locuri sunt ocupa de Mihai Chițu și Sânziana Niculae. „Diferența e de câteva zecimi de procente. Unul are 37,34% iar celălalt 36,56%. Așadar foarte apropiat”, a spus Bartoș.

UPDATE 0.00 Paverl Bartoș a spus STOP VOT.

„Am avut parte de spectacol. ce îmi place mie să cred că atunci când dai toți ce poți nu ai ce să regreți. felicit pe toți antrenorii, inclusiv pe mine pentru această seară”, a spus Marius Moga cu doar câteva momente înainte de a se anunța CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013.

„1993 a început Robingo. După 20 de ani de televiziune pe care le-am trăit aici am simțit cele mai puternice emoții. Ceea ce e formidabil la VOCEA ROMÂNIEI e că intri într-un joc foarte serios. Fără VOCEA ROMÂNIEI nu l-aș fi cunoscut pe Pavel, pe Loredana, pe Smiley, pe Moga, band-ul. pavel Bartoș e o plăcere să îl urmăresc îmi place umorul lui. Îmi place cum își face părul, dar asta e altă poveste”, a spus Horia Brenciu.

Loredana este următărul jurat care exprimă câteva gânduri despre VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. „Sunt extrem de onorată să fiu aici, iecare clipă aici e o descoperire. Am descoperit oameni extraordinari și mă descopăr și pe mine în fiecare clipă”, a spus Loredana.

„Știi ce e frumos la show-ul ăsta: nu e nimic regizat. Emoția nu poți să o scrii. Aș vrea ca oamenii de acasă să uite de ură de datorii de probleme. Aș vrea ca oamenii de acasă să se bucure de acest show. UItați de ură, învățați să iubiți cu adevărat”, a spus Smiley.

UPDATE 23. 56 Loredana și-a lansat la FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013 ultimul său single – Magic.

UPDATE 23. 40 Vizi Imbre, FINALIST VOCEA ROMÂNIEI, sezonul trecut, a revenit pe scena care l-a făcut cunoscut și și-a lansat piesa „După ani și ani”, în colaborare cu Shift. Piesa a fost compusă de Marius Moga.

UPDATE 23. 25 „Mi s-au întâmplat multe în viață, chiar dacă am 19 ani. Unul dintre ele a fost atunci când m-am îndrăgostit prima oară. În seara asta o să îmi aduc aminte de acel moment”, a spus Sânziana Niculae. Aceasta a compus chiar și o melodie dedicată momentului respectiv. Antrenorul ei Moga i-a promis că va găsi o modalitate prin care piesa respectivă o va transforma în hit.

„Killing my softly” este cea de a treia piesă pe care Sânziana și mentorul ei marius Moga au pariat pentru a câștiga VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Toată melodia a fost cântată pe acapela. A fost o premieră la VOCEA ROMÂNIEI„, a spus Pavel Bartoș.

„Eu aș vrea să îl felicit pe Marius pentru ce a făcut aici. Aș vrea să o felicit și pe Sânziana. Aș vrea să mulțumesc întregii echipe. Vreau să o aplaud pe Mona Segal. Vă mulțumesc vouă colegilor mei. Vă mulțumesc vouă pentru că fără voi emisiunea nu ar fi fost la acest nivel”, a spus Horia Brenciu la finalul momentului Sânzianei.

„Cred că cei mai imposrtanți sunteți voi – concurenții. Ce ai făcut în seara asta a fost superb. Ai reușit să cânți și să faci față. Ai o ureche foarte bună, un simț muzical și o candoare. Bravo”, a spus Loredana

„Ai reușit să stârnești în Moga o pasiune cum rar am văzut. El foarte rar se agită așa de mult. Sper să se agite la fel de mult și de acum îninte pentru că meriți”, a spus și Smiley.

„Băi, Sânziana, nu e pentru că ești parte din echipa mea, dar ai acel ceva care te diferențiază. Ai fost singura femeie care a ajuns în FINALA VOCEA ROMÂNIEI cu trei hălăi. Vocea ta are nevoie doar de show. Mi se pare un lucru inedit tot ce ai făcut tu. Nimeni nu și-a depășit condiția. Au cântat mai bine decât atunci când au venit aici, dar tu ai reușit asta”, a spus Moga la finalul prestației FINALISTEI VOCEA ROMÂNIEi 2013.

UPDATE 23. 16 În FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013 aa cântat și trupa DeMBoy, alcătuită din foști concurenți d ela VOCEA ROMÂNIEI. Marius Moga este cel care i-a adunat pe cei trei foști concurenți: Angelo, Felix și Andre, și i-a transformat într-un band. „One way or another” au cântat cei trei.

UPDATE 23. 06 „Mi-am promis să mă bucur de fiecare moment pe care îl voi petrece aici”, a spus Mihai Chițu despre ceea ce a însemnat VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Mihai Chițu și Corina Chiriac au cântat în duet. Cei doi nu doar au cântat, dar au și dansat.

„Îi mulțumim lui Horia Brenciu de acest spectacol de varietăți. E bine că ne aduce aminte de piese din trecut. Mă bucur că avem de toate la VOCEA ROMÂNIEI”, a spus Moga.

„Mă bucur că am loc în față la acest spectacol. Nu vezi așa ceva nicăieri în România. Bravo. Felicitări”, a spus Smiley.

„E greu să cânți lângă Corina Chiriac. Momentul a fost nostalgic”, a spus Loredana

„Trebuie să vă spun că după cele trei intervenții pe care le-a avut Mihai Chițu, el a aflat ce trebuie să cânte în urmă cu 5 zile. El nu este un solist vocal este un agent de vânzări. Îi mulțumesc Corinei”, a spus Brenciu.

UPDATE 22. 58 „Experiența asta mi-a schimbat viața. Sper să fie un drum frumos de acum, cât o să fie el”, a spus Adrian Nour înainte de a urca pe scenă și de a cânta ultimul cântec de la FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013.

„Locura” este piesa pe care a cântat-o în solo FINALISTUL LUI MSILEY ÎN FINALA VOCEA ROMÂNIEI, 2013. Acesta a fost acompaniat de Trio Zamfirescu. La finalul prestației sale publicul l-a aplaudat îndelung.

„M-ai emoționat. Să cânți Fado e un act de curaj, mai ales în FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013. Limba portugheză are o dulceață care te face să înțelegi tot ce vrei să spui chiar dacă nu înțelegi limba. Ritmic este o piesă foarte grea. Bravo”, a spus Loredana.

„Când ai venit la VOCEA ROMÂNIEI ai cântat tot în portugheză. Mă bucur că Smiley ți-a ales o piesă tot în portugheză. Bravo. Cred că aș vrea un bilet la viitoarele tale spectacole”, a spus Brenciu despre prestația lui Adrian Nour.

„Ești un artist. Nu pot să spun decât atât: ești un artist. Nu pot decât să te aplaud. Bravo”, a spus Moga.

„Are atât de multe de oferit ca artist, ca om. M-a leșinat momentul deși l-am văzut de atâtea ori la repetiții. Nu am înțeles un cuvânt, dar am simțit toate cuvintele. Eu asta votez la VOCEA ROMÂNIEI„, a spus Smiley despre elevul său la FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013.

UPDATE 22. 40 „Experiența vieții mele. Asta a fost. Îmi aduc aminte de emoția audiței, apoi a urmat duelul, iar mai apoi intrarea în live-uri, atunci când începe euforia aia mare. Scena asta o să fie scena vieții mele „, a spus Marius Marin înainte de a cânta ultima piesă – Unforgettable, alături de antrenoarea sa Loredana.

„Eu cred că la acets moment am văzut-o cea mai emoționată din toate timpurile. Secvența asta mă duce la Casablanca. A fost un moment emoționat care a atras aplauze”, a spus Brenciu.

„Nu mai spun nimic. Eu când spun ceva lumea zice cîă sunt răutăcios. Loredana te-a completat. Bravo”, a spus Marius Moga.

„Ăsta a fost cel mai emoționant și cel mai bun moment de până acum. Ți se potrivește excepțional piesa asta, iar Loredana impresionează de fiecare dată când apare pe scenă. Bravo”, a spus Smiley despre prestația lui Marius Marin.

„Am păstrat acest moment pentru finală. Nu îl aveam de la început pregătit. Toate se leagă. Publicul l-a ales să ajungă până aici. Acestă piesă arată că are clasă. Nu cântă ca alții, cântă ca el. În seara asta ai reușit să arăți că ești un muzician și un pianist și un actor de Hollywood, de ce nu”, a spus Loredana la finalul duetului pe care l-a avut cu elevul său – Marius Marin FINALIST LA VOCEA ROMÂNIEI 2013.

UPDATE 22. 24 Sânziana Niculae – singura fata din MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, urcă a doua oră pe scenă. Pentru a doua prestație Sânziana va cânta în duet cu Bodo, solistul trupei Proconsul.

„Who wants to live forever” – Queen este piesa pe care cei doi au cântat-o în MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Personal aș fi vrut să aud un dialog muzical. Mesajul acestei melodii e foarte interesant. În final rămâne doar unul. Cred că tot ce s-a întâmplat aici e de trecut în paginile televiziunii. felicitări”, a spus Brenciu.

„Un moment emoțional. Felicitări că ai reușit să rămâni clasică și nebunatică, cum ești tu”, a spus Loredana.

„Vreau să îl felicit pe colegul și prietenul meu Marius pentru acest moment. Foarte frumos. Laser, frate”, a spus Smiley.

„Nu era un moment în care cei doi să se țină de mână și să își jure dragoste veșnică. E o piesă care e valabilă pentru toți oamenii care au iubit foarte mult o persoană. Bravo”, a spus Moga despre prestația elevi sale.

UPDATE 22. 14 Georgia Dascălu a reveni pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Aceasta și-a lansat la MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 primul single – Ambition, compusă de mentorulmei Horia Brenciu.

UPDATE 22.04 Mihai Chițu cântă și el a doua piesă pregătită pentru MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. cea de a doua melodie este un solo – Caruso a larei Fabian.

Horia Brenciu a izbucnit în plâns la finalul piesei cântate de Mihai Chițu.

„E novoie de o voce ca a ta. Omenii vor să aculte piese mai vechi, mai sensibile. Te apreciez și te aplaud”, a spus Smiley.

„Frumos. E un cântec sublim. O voce spendidă. Știi să transmiți emoție. Un pic manierist, din punctul meu de vedere”, a spus Loredana.

„Oameni buni, nu îmi e rușine să o spun: omul ăsta mă emoționează. Nu văd alt om care să câștige concursul. Bravo, Mihai”, a spus Brenciu la finalul prestației elevului său.

UPDATE 21. 55 Adrian Nour urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, pentru a doua oară la FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Dacă l-aș asculta fără să îi văd fața nu l-aș recunoaște pentru că timbrul lui nu poate fi recunoscut”, a spus loredana despre calitățile lui vocale.

Horia Brenciu a spus că Adrian Nour este artistul României, în timp ce Mihai Chițu este VOCEA ROMÂNIEI.

Adrian Nour a urcat pe scenă alături de antrenorul său Smiley. Cei doi au cântat melodia „I can’t dance” a celor de la Geneisi.

„Mi-a plăcut momentul și ideea cu fețele lui Adrian Nour. Bravo Smiley, bravo Adi sunt mândru de voi”, a spus Brenciu.

Smiley a explicat că piesa nu a fost aleasă întâmplător, ci a fost una tematică având în vedere că Moga a spus în repetate rânduri pe parcurul emisiunii că a dansa step nu reprezintă un lucru extraordinar.

„Este foarte emoționat tot ce se întâmplă pe această scenă. E foarte emoționant să cânți alături de Adi. Eu am uitat un vers”, a spus Smiley la finalul piesei.

UPDATE 21. 40 Marius Marin revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, ÎN MAREA FINALĂ. Acesta cântă alături de Paul Ciuci, solistul trupei Compact.

Elevul Loredanei a fost aspru criticat de Marius Moga, care a spus despre despre el că are momente în care exagerează din punct de vedere vocal. Horia Brenciu a spus că elevul Loredanei chiar falsează.

„Cântec pentru prieteni” este pesa pe care cei doi au pregătit-o pentru FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„A cântat foarte compact. I-a fost greu să stea lângă o legendă, dar te-ai descurcat”, a spus Horia Brenciu.

„Să cânți cu solistul original de la Compact este un mare noroc”, a spus Smiley.

„Mă bucur că colegii mei sunt atât de duplicitari. Una zic și alta fac. Mi-au plăcut comentariile răutăcioase ale colegilor mei”, a spus Loredana făcând referire la comentariile făcute de colegii săi înainte ca Marius Marin să urce pe scene.

UPDATE 21. 25 După primele prestații ale celor patru FINALIȘTI VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, s-au deschis liniile de votare. Astfel, publicul își poate vota favoritul.

UPDATE 21. 16 Sânziana Niculae din echipa lui Marius Moga este următoarea FINALISTĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 care urcă pe scenă și va cânta prima piesă pregătită pentru MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂBNIEI, SEZONUL 3. „Îmi amintesc că în trecut stăteam și mă uitam și îmi spuneam cum ar fi fost dacă eram acolo pe scenă”, a mărturisit FINALISTA lui Moga de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Fata asta are ceva special și mă simt cu ea în finală cel mai aproape de a câștiga”, a spus Moga înainte de prestația concurentei.

„Hips don’t lie” au cântat cei doi în MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Sunt chiar uimit. A fost bine băieți, foarte bine. Vreau să spun că acest ,moment mi-a creat o surpriză foarte mare. Vocea lui Marius a ajuns la maturitate. Vocea lui Marius poate da drumul la foc. Bravo”, a spus Brenicu.

„Foarte colorant, foarte vibrant. Mă bucur că în sfârșit ai reușit să cânți Shakira așa cum ți-ai dori”, a spus și Loredana.

„Adevărul e că Sânziana de mulți ani de zile cochetează cu piesele Shakirei. Cel mai mult m-am bucurat când Shakira i-a urat succes pe pagina ei de Facebook”, a spus Moga despre prestația Sânzianei Niculae.

UPDATE 21. 02 Adrian Nour – echipa Smiley – continuă FINALA VOCEA ROMÂNIEI. „Primesc tot felul de mesaje și lumea mă întreabă unde eram până atunci. Cred că aveam nevoie de acest moment pentru a deveni cunoscut”, a spus Nour înainte de a urca pe scenă.

Acesta cântă în duet cu Sore „A whole new world”.

„Vreau să spun că v-ați potrivit perfect și ar trebui să faceți ceva împreună”, a spus Brenciu, care a fost imediat completat de Moga:”Ceva artistic”.

„Mi-a plăcut și ți se potrivește și a fost un moent așa de poveste. Bravo”, a spus Moga.

Loredana a spus că momentul lui Adrian Nour a fost unul bun. „V-ați concentrat și v-ați iubit pe scenă. Bravo”, a spus Loredana.

„Mă bucur că am creat acest moment împreună cu voi”, a spus Smiley.

UPDATE 20. 54 „Rythm of my heart” a cântat Marius Marin în FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Eu am crezut că dacă Loredana a avut ideea să aducă tobele am crezut că mi se va cânta Bunica bate toba. Când am auzit că e ceva în engleză, mamă, m-am topit”, a spus Horia Brenciu despre numărul pregătit de Marius Marin.

Marius Moga a spus că îi place vocea lui Marius Marin ca și timbru. „Bravo”, a spus Moga.

„Felicitări că ai ajuns până aici. Mie mi se pare o onoare să ajungi până aici. Oamenii au decis asta. E cel mai diferit moment de până acum. Vă felicit”, a spus Smiley.

„Marius ai dat dovadă că ai forță, ai sensibilitate, ești un spartan. Acest cântec te-a pus în valoare”, a spus Loredana.

UPDATE 20. 41 Mihai Chițu este primul concurent care va deschide MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. „Familia mea a fost mai increzatoare decât mine. Eu sunt mai fixist. Au fost alături de mine toți. Au fost alături de mine și m-au înțeles”, a spus concurentul.

Horia Brenciu s-a arătat extrem de sigur pe faptul că concurentul său are mari șanse să devină CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Mihai Chițu cântă alături de antrenorul său Horia Brenciu „O sole mio”. Momentul celor doi a adus publicul prezent la MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI în delir. Cei doi au fost aplaudați îndelung.

„Suntem în finală. Mi se pare o deschidere foarte bună. Nu am nimic de comentat. În seara asta vreau să stau și să mă bucur de spectacol. Te felicit că ai ajuns până aici. Bravo”, a spus Smiley.

„Fiecare concurent trebuie să își primească criticile de la publicul din sală, de acasă. Nu mai contează criticile noatre”, a spus Marius Moga.

„Mă bucur că am ajuns în finală cu toții și că ne bucurăm de acest spectacol cu toții”, a spus și Loredana.

Horia Brenciu a mărturisit că a avut emoții în momentul pe care l-a avut cu elevul său. „E foarte greu, mai ales când cânți alături de o voce mult mai bună decât a ta”,a spus Brenciu

UPDATE 20. 35 Loredana și Nicoleta Luciu au surprins prin ținutele sale. Loredana a ales pentru MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, o rochie de culoare nude, în timp ce Nicoleta Luciu a optat pentru o rochie roșie.

UPDATE 20.30 MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI a început. Toți concurenții din SEZONUL 3 care au ajuns în etapa LIVE a show-ului de la ProTV au revenit pe scenă. Aceștia au cântat O happy Day.

UPDATE 20.18 Horia Brenciu a postat o serie de mesaje pe contul personal de Facebook înainte de MAREA FINALĂ de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Ultimele antrenamente pentru MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, au început încă de dimineață. Horia Brenciu a publicat și o serie de fotografii în care apar FINALISTUL MIHAI CHIȚU.

UPDATE 20.15 Georgiana Dascălu, fostă concurentă în echipa lui Brenciu, de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, revine pe scenă. Eleva lui Brenciu își lansează primul single.

UPDATE 20.10 Sânziana Niculae este susținută de Shakira. Celebra cântăreața a postat pe conturile persoanle de Facebook și Twitter un mesaj de susținele pentru FINALISTA de la VOCEA ROMÂNIEI.

În această seară, la ProTv, începând cu ora 20.30, începe lupta pentru desemnarea celui de-al treilea CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. gândul transmite live text.

Publicul este cel care decide cine este CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Până la desemnarea celui de-al treilea CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI ultimii 4 concurenți rămași în concurs vor trebui să prezinte trei momente: unul solo, unul alături de mentorul de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, și încă unul alături de vedetele invitate să cânte în FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Sânziana Niculae – echipa Marius Moga – va cânta în duet cu Bodo, solistul de la Proconsul, Smiley o va aduce pe Sore pe scenă alături de Adrian Nour, Brenciu a pregătit un moment special cu Mihai Chiță și Corina Chiriac, iar Loredana l-a cooptat pe Paul Ciuci, solistul trupei Compact, pentru a interpreta o melodie alături de Marius Marin.

În această seară la ProTv, începând cu ora 20.30, este desemnat CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, SEZONULUI 3, și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, oferit de COSMOTE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală