Forbes: Cel mai bine plătită vedetă a anului 2019 este Taylor Swift

Redactor:
Ana Obretin
Cântăreața americană Taylor Swift este vedeta cel mai bine plătită, iar podiumul este completat de femeia de afaceri Kylie Jenner și de rapperul Kanye West, potrivit topului anual realizat de revista Forbes.

Potrivit editorilor Forbes, Swift, care și-a lansat cel mai recent album, „Reputation”, în 2018, a avut câștiguri de 185 de milioane de dolari în ultimul an, clasându-se pe primul loc în Top 100 Celebrity. Artista în vârstă de 29 de ani a mai ocupat acest loc în 2016.

Kylie Jenner, soră vitregă a surorilor Kim, Khloe și Kourtney Kardashian, s-a situat pe locul al doilea, c

 

u 170 de milioane de dolari câștigate în perioada iunie 2018 – iunie 2019, datorită afacerii sale în domeniul produselor cosmetice.

Pe poziția a treia se află tot un membru al clanului Kardashian, rapperul Kanye West, soțul lui Kim, care a raportat câștiguri de 150 de milioane de dolari, mai ales din linia sa de încălțăminte Yeezy. La rândul ei, vedeta de reality show Kim Kardashian se află pe locul al 26-lea în acest top.

Topul 10 este completat de fotbalistul Lionel Messi (127 de milioane de dolari), artistul britanic Ed Sheeran (110 milioane de dolari), fotbaliștii Cristiano Ronaldo (109 milioane de dolari) și Neymar (105 milioane de dolari), trupa rock The Eagles (100 de milioane de dolari), vedeta TV dr. Phil McGraw (95 de milioane de dolari) și pugilistul mexican Canelo Alvarez (94 de milioane de dolari).

Editorii Forbes au realizat topul pe baza datelor financiare oferite de manageri, compania Nielsen, publicația Pollstar, platforma online IMDB, interviuri cu experți din industrie și cu vedetele din clasament.

În total, cele 100 cel mai bine plătite vedete de anul acesta au avut câștiguri de 6,3 miliarde de dolari.

 

Inchide