Fostul iubit al Micăi a fost lângă ea până în ultimul moment. Ce i-a spus bărbatul înainte ca „Prințesa de la Abracadabra” să moară

Fostul iubit al Micăi a fost lângă ea până în ultimul moment. Ce i-a spus bărbatul înainte ca „Prințesa de la Abracadabra să moară
Publicat: 19/03/2013, 19:03
Actualizat: 29/07/2014, 17:44

Mihaela Niculescu, cunoscută sub numele de Mica sau de „Prințesa de la Abracadabra” a trăit, în ultimii ani de viață, o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr care a preferat să fie alături de ea până în ultima clipă.

Chiar dacă cei doi s-au despărțit recent, bărbatul a vizitat-o la spital și a susținut-o din punct de vedere moral în ultimele zile în care Mica a trăit.

„Am înțeles că a fost la spital când a deschis pentru ultima oară ochii, înainte ca ea să moară. Ea s-a bucurat foarte tare când l-a văzut, iar el a îngenuncheat în fața ei și i-a spus că o iubește. Se pare că ei au întrerupt relația la un moment dat, pentru că el să-și găsească o slujbă și să câștige măcar jumatate din veniturile Micăi. Știu că ea avea un salariu bun, de 60 de milioane”, au povestit surse apropiate familiei.

Mihaela Nicolescu a murit pe data de 14 martie la spitalul Fundeni. Aceasta suferea de ciroză hepatică. „Michaela Niculescu a murit în urma unui șoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficiență hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgență București în urmă cu două săptămâni”, a declarat pentru Mediafax managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

Potrivit apropiaților, Mica știa de un an de boala necruțătoare, dar a preferat să sufere și să lupte în tăcere, sperând că își va reveni. Din păcate, starea ei a devenit din ce în ce mai gravă, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind transferată ulterior la Fundeni.

Până în ultimele zile petrecute în afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, și a ieșit alături de prieteni în cluburile de karaoke. Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: „I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather” (Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine și la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăși. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar).

Michaela Niculescu (31 de ani) a renunțat la lumea artistică după rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a obținut două doctorate, la Oxford și Viena. După ce a lucrat ca traducător, redactor și producător la Humanitas, a devenit lector universitar și s-a angajat la IBM.