Fostul principe Nicolae, noi dezvăluiri legate de nuntă. Când și unde se va petrece evenimentul

Fostul principe Nicolae, noi dezvăluiri legate de nuntă. Când și unde se va petrece evenimentul
Publicat: 04/04/2018, 14:37
Actualizat: 25/03/2019, 21:13

„Nunta va fi în septembrie, am găsit locația, dar în curând vom anunța toate detaliile. Va fi în România, trebuie să fie în România, amandoi ne dorim să facem aici pentru că reprezintă acasă pentru amândoi”, a explicat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, fostul principe Nicolae.

Întrebat unde își va petrece Paștele în acest an, Nicholas Michael Medforth-Mills a precizat: „Sărbătorile de Paște le voi petrece în Bucovina alături de soția mea și de prieteni”.

De asemenea, el a mai spus că este primul Paște fără Alteța Sa Regală Regele Mihai, fiind încă dificil să depășească momentele grele

„Este în continuare foarte dificil și va fi. Am sărbătorit prima zi de naștere fără el, primul Paște fără el. E dificil, dar tot timpul mă gândesc la el, la poveștile lui și cred că misiunea lui este în viață prin noi toți. Nu am depășit total acele momente, iar soția mea a fost ca o piatră pentru mine în tot acest timp. M-a ajutat și m-a sfătuit tot timpul”, a adăugat fostul principe.

Nepotul Regelui Mihai a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în iulie 2017, în timpul vacanței petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodnă este datat 29 iulie 2017, a dezvăluit Nicolae Medforth-Mills pentru postul național de televiziune.

Nicolae, în vârstă de 32 de ani, a primit titlul de principe în 2010. În august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae. „Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public și în privat, decizia fiind luată în asentiment.” – a explicat, la vremea respectivă, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase