FOTO | A renunțat la bodybuilding iar acum face bani din Instagram: Cum arată tânăra care a apărut pe coperta Playboy Magazine

FOTO | A renunțat la bodybuilding iar acum face bani din Instagram: Cum arată tânăra care a apărut pe coperta Playboy Magazine
Publicat: 03/10/2019, 23:37

Aceasta a mărturisit că decizia de a renunța la bodybuilding este una dintre cele mai bune pe care le-a luat de-a lungul vieții întrucât a ajutat-o să își accepte corpul și formele voluptoase.

În prezent, modelul câștigă până la 2.000 de lire pentru o postare pe Instagram.

De când a renunțat la stilul de viață specific bodybuildingului, tânăra de 25 de ani și-a îndeplinit visul de a apărea pe coperta revistei Playboy.

Nadine, din Germania, a început să practice bodybuildingul după o perioadă de covalescență declanșată de mușcătura unei căpușe.

„Mergeam la sală în mod regulat iar copul meu se schimba din ce în ce mai mult și mă simțeam din ce în ce mai bine”, a mărturisit aceasta.

Însă, după 5 ani de competiții și un stil de viață foarte strict, tânăra a renunțat întrucât îi afecta foarte mult viața socială.

„După ce am renunțt la competiții, am început să am forme apetisante și mi-a plăcut la nebunie, așa că m-am concentrat pe cariera de model fit, dar cu forme, și am mers în Los Angeles pentru un photoshoot. Acel moment mi-a schimbat viața în totalitate”, a povestit Nadine.

În prezent, tânăra are 1,3 milioane de followeri pe Instagram.

Foto: Instagram / @nadine_kerastas

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase