Fratele său a murit în mod misterios atunci când erau copii. După 50 de ani, o fotografie postată pe Facebook a schimbat totul

Fratele său a murit în mod misterios atunci când erau copii. După 50 de ani, o fotografie postată pe Facebook a schimbat totul
Publicat: 16/11/2017, 15:25

Tânărul David Dearlove stă în fața unui zid, ținându-l în brațe pe micuțul Paul Booth. Imaginea a fost surprinsă în 1968, cu câteva săptămâni înainte ca Paul, copilul de un an și șapte luni, să-și găsească sfârșitul violent în casa în care locuia, scrie Washington Post.

50 de ani mai târziu, când fotografia a apărut în news feed-ul din Facebook al lui Peter Booth, fratele său, acesta a decis să rupă tăcerea și să spună ce nu a putut atunci când avea doar trei ani. Așa s-a ajuns ca Dearlove, iubitul de pe atunci al mamei sale, să fie acuzat de uciderea micuțului Paul.

BLACK FRIDAY 2017. Oferte și reduceri la eMAG. Primele 10 produse de la eMAG la reduceri de Black Friday

„David, fiul lui Dearlove a postat o fotografie cu tatăl său și Paul și acest lucru m-a înfuriat”, a declarat Booth, acum în vârstă de 53 de ani, în fața instanței. „Nu aș fi vrut să o văd din cauza a ceea ce i-a făcut lui Paul și mie”, a adăugat el.

În 1968, Dearlove locuia împreună cu iubita sa, Carol Booth, și cei trei copii ai acesteia, Paul, Peter și Stephanie. Potrivit mărturiei din această săptămână, în fața instanței, Dearlove îi abuza fizic pe micuți. Copiii erau lăsați afară în timpul nopților friguroase, erau loviți cu pumnii și ținuți cu capul sub apă.

Pe 1 octombrie 1968, seara, Carol a cerut disperată ajutorul unor vecini. Aceștia l-au găsit pe micuțul Paul inconștient pe canapea și nu mai respira. David Dearlove încerca să-l resusciteze. Ambulanța a venit și l-a luat la spital unde, din păcate, a murit.

Potrivit procurorului, Paul a fost rănit în vreme ce se afla în grija lui Dearlove. „Post-mortem, pe trupul său s-au găsit vânătăi care apăruseră în perioade îndelungate de timp. Acestea sugerează că a fost abuzat fizic intenționat o lungă perioadă”, a spus el.

Cu toate acestea, Dearlove, acum în vârstă de 71 de ani, își susține în continuare nevinovăția, afirmând că micuțul Paul a murit accidental după ce a căzut din pat, iar vânătăile le-ar fi căpătat în timp ce se juca.

Instanța a concluzionat la vremea respectivă că este vorba de o moarte suspectă, ale cărei cauze sunt neclare. „Poliția nu a luat nicio măsură împotriva lui Carol Booth sau David Dearlove și cazul a fost efectiv închis”, a declarat procurorul.

Pe baza declarațiilor de acum ale lui Peter, Dearlove a fost arestat. Fratele lui Paul a povestit în instanță, în această săptămână, că în seara fatidică a coborât din dormitor pentru a bea apă și a văzut cum iubitul mamei sale îl ținea de picioare și-l învârtea pe Paul, după care l-a lovit cu capul de șemineu. Copilul țipa, iar mama a venit întrebând ce se întâmplă. „De frică, am fugit sus și m-am culcat”, a povestit Peter, menționând că a păstrat tăcerea de teama lui Dearlove.

Procurorul a susținut că din analizele experților reiese că moartea lui Paul a fost rezultatul unui atac deliberat, cu o forță mai mare a impactului decât ar fi căzut din pat. Experții sunt așteptați să depună mărturie în următoarele trei săptămâni.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Samsung Galaxy A55 și A35 au fost lansate în România. Primele noastre impresii
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii de știință au descoperit efectul ciudat al sarcinii asupra vârstei biologice