FURNICI VII ÎN UNGHII, ultima modă la un salon de manichiură din Rusia

FURNICI VII ÎN UNGHII, ultima modă la un salon de manichiură din Rusia
Publicat: 30/08/2018, 10:44

„Ca și oamenii, câinii, balenele și alte animale, FURNICILE nu vor să fie captive într-un spațiu mic, artificial”, avertizează Peta, deși reprezentanții salonului au furnizat următorul mesaj: „niciun animal nu a fost rănit în realizarea acestui clip cu furnici vii în unghii. DA SAU NU? Ce s-a întâmplat cu furnicile? Urmăriți celălalt clip! Ele respiră!!!!!!”

Din păcate pentru doamnele de la manichiură, comentariile au fost în mare parte negative la adresa „trendului” cu furnici vii în unghii.

„Iei niște ființe mici inteligente și le bagi într-un spațiu mic, într-o unghie pentru a lua like-uri pe Instagram? Patetic!”

„Este dincolo de orice grozăvie! Sunt șocat să văd cât de nepăsători sunt oamenii cu alte ființe de pe planetă… Nu se simt vinovați că iau o ființă din mediul ei natural și o sufocă într-un spațiu mic”

„Dezgustător! Ați vrea să fiți în locul furnicilor?”

„Este îngrozitor! Animalele nu sunt un trend de modă. Sunt vii și trebuie respectate. Eliberați furnicile din unghii și să nu mai faceți așa ceva!”

„Nu au fost rănite animale? … Agresiunea nu înseamnă neapărat deces. Erau stresate și sincer… unghiile alea nu arată deloc bine!”

„Mă întreb cât timp le trebuie furnicilor să se sufoce”, scrie un utilizator de Twitter.

PETA avertizează că, în interiorul unei asemenea unghii false, furnicile nu au spațiu să se miște, nu au mâncare, apă, oxigen.

Lucruri fascinante despre FURNICI

– Sunt foarte sociabile
– Sunt pe Pământ de circa 100 milioane de ani
– Pot fi întâlnite aproape oriunde pe această planetă
– Există 600 de specii de furnici doar în SUA
– Speciile diferite de furnici au preferințe culinare diferite
– Locuiesc în colonii centrate în jurul „reginelor”, care depun ouă
– În aceste colonii, fiecare furnică are „un job” individual
– Pot căra o greutate de 20 de ori mai mare decât cea a corpului lor
– Pot coopera în grupuri mici pentru a lucruri mai grele
– Greutatea lor adunată la un loc este mai mare decât greutatea combinată a tuturor oamenilor – sunt cele mai numeroase ființe de pe Terra

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase