Gabriel Cotabiță și problema sa „existențială”: SLĂBITUL. În 2011, reușise să dea jos 30 de kilograme cu „dieta Cătălin Crișan”

Gabriel Cotabiță și problema sa „existențială: SLĂBITUL. În 2011, reușise să dea jos 30 de kilograme cu „dieta Cătălin Crișan
Publicat: 10/05/2015, 10:43
Actualizat: 04/08/2015, 15:51

Cântărețul Gabriel Cotabiță nu are leziuni pe coronare, arată rezultatul investigației la care a fost supus la Spitalul Floreasca, rămânând să îi fie investigată activitatea cerebrală. Astfel, rezultatul coronarografiei la care a fost supus cântărețul este unul bun. Pacientul este în continuare asistat și ventilat mecanic. Coronarografia sau angiografia coronariană este cea mai bună tehnică de diagnosticare a afecțiunii coronariene. Este vorba despre o investigație esențială în explorarea acesteia, prin vizualizarea directă a arterelor coronare, responsabile de angină sau infarct. Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Cotabiță, citiți aici.

Potrivit apropiaților, Cotabiță urma o cură de slăbire severă. Nu este prima dată când artistul încerca să slăbească. În 2011, reușise să dea jos 30 de kilograme, iar rezultatul era anunțat public, după cum puteți citi în interviul pe care Cotabiță îl acorda atunci ziarului gândul:

Cum a slăbit Gabriel Cotabiță 30 de kilograme în 3 luni folosind „CURA CĂTĂLIN CRIȘAN”: „Rezultatele sunt spectaculoase” (ianuarie, 2011)

Pentru solistul trupei VH2, Gabriel Cotabiță, lupta cu kilogramele a reprezentat în ultimii 20 de ani una dintre problemele sale „existențiale”. „Ca să fiu sincer, probleme cu greutatea aveam de mult timp, dar, în primul rând, trebuie să recunosc: sunt un gurmand”, mărturisește pentru gândul cântărețul.

Interpretul de muzică ușoară a slăbit 30 de kilograme în trei luni, timp în care s-a lăsat și de fumat. „Când fumam, credeam că acest viciu încetinește procesul de îngrășare, ceea ce este fals. Și aici este «cheia succesului», nu am apelat la niciun truc pentru a mă lăsa de fumat: fără bomboane sau sticksuri”, completează Cotabiță.

Slăbește după rețeta lui Cătălin Crișan

Gabriel Cotabiță ne-a precizat că, până să slăbească atât de mult și într-un timp relativ scurt, a mai încercat diete, dar fără rezultat. „Toate curele mi-au asigurat scăderea în greutate, dar după niciuna dintre ele nu mi-am schimbat și modul de alimentație, așa că, la un an de la terminarea dietei eram în același punct din care plecasem, adică mă îngrășam la loc”, spune cântărețul. El a mai spus că niciunul dintre regimurile de slăbire încercate nu a fost recomandat de un medic nutriționist, dar și-a făcut controale regulate pentru a nu-și pune sănătatea în pericol. După aceste încercări eșuate, solistul trupei VH2 a primit un regim disociat, care trebuie urmat timp de 80 de zile. „Acest regim a dat roade și îl țin o dată pe an, mai ales după perioada sărbătorilor de iarnă. Dieta disociată mi-a fost dată de colegul Cătălin Crișan. Nu e un regim dificil de ținut, pentru că nu te înfometează în primă fază, dar rezultatele sunt spectaculoase după 3 luni”, menționează Cotabiță.

De trei ori pe săptămână – sală

Pentru a accelera scăderea în greutate, cântărețul a inclus și sportul în programul său de slăbire. „Inițial am folosit metoda cea mai simplă – mersul pe jos o oră și jumătate zilnic, pentru că aveam o greutate prea mare pentru a face exerciții care implicau un efort mare, mai ales că nu am făcut sport în adolescență. După ce am slăbit destul de mult, am început să merg la sala de fitness. Acum merg la sală de trei ori pe săptămână câte două ore și fac exerciții de întreținere, tonifiere și cardio”, spune interpretul.

Pâinea a devenit o delicatesă

Dieta disociată i-a schimbat lui Gabriel Cotabiță obiceiurile alimentare. Astfel, alcoolul a dispărut de 12 ani. „Nu mai beau absolut nimic cu alcool indiferent de situație sau ocazie”, subliniază cântărețul. Dulciurile au ieșit și ele complet din meniu, sucuri carbogazoase bea rar și în general fără zahăr. „Pâinea o consum ca pe o delicatesă, foarte rar și separat de orice alt fel de mâncare. Singura problemă pe care o am în continuare și care îmi mai generează fluctuații de greutate este cea legată de orarul meselor. Nu reușesc ca ultima masă să nu fie după ora 18-19. Având un program seminocturn, este un deziderat greu realizabil”, conchide Cotabiță.

Dieta lui Gabriel Cotabiță

♦ 5 mese pe zi
♦ Nu mănâncă niciodată între mese și nu sare peste vreo masă
♦ Fără dulciuri, alcool, băuturi carbogazoase dulci și fără ulei
♦ Bea trei litri de apă pe zi, dar niciodată în timpul mesei
♦ Ultima masă, nu mai târziu de ora 19:30

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom