Gérard Depardieu, la un pas de a fi arestat în Italia

Gérard Depardieu, la un pas de a fi arestat în Italia
Publicat: 09/01/2014, 19:10
Actualizat: 08/02/2019, 11:55

Actorul Gérard Depardieu, renumit pentru comportamentul său exploziv, a fost la un pas de a fi arestat în Italia, după ce i-a stropit cu apă pe proprietarul și pe clienții unui restaurant din centrul istoric al orașului Lecce, pe care starul francez i-a considerat a fi „prea zgomotoși”.

Între două reprezentații ale spectacolului său „Love Letters” pe scena Teatrului Antoine din Paris, Gérard Depardieu a profitat de o scurtă pauză pentru a se odihni în casa lui de vacanță din orașul italian Lecce, informează lefigaro.fr. Potrivit unei agenții de presă italiene, actorul s-a implicat într-o altercație cu proprietarul unui restaurant din centrul istoric al acelui oraș din sudul Italiei.

Se pare că proprietarul restaurantului era mult prea „gălăgios” după părerea starului francez, care i-a cerut inițial acestuia, cu blândețe, să tacă, iar apoi, văzând că nu are succes, a încercat să îl intimideze. Actorul a pus mâna pe primul obiect pe care l-a găsit – o sticlă cu apă – și a început să îl stropească pe „adversarul” său. Clienții restaurantului au avut parte și ei de un mic „duș” cu această ocazie.

Altercația a durat câteva minute și a fost urmată de un apel telefonic la secția de poliție. Gérard Depardieu a primit deocamdată doar un avertisment, dar, dacă va recidiva, riscă să fie amendat și arestat.

Deși este un actor cu un talent uriaș, în ultimii ani, Gérard Depardieu a ținut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică. După reprezentația de sâmbătă a piesei „Love Letters”, la Paris, starul francez a refuzat să semneze autografe. A străbătut mulțimea de admiratori care îl aplaudau la ieșirea din teatru, a urcat pe scuter și a plecat fără să rostească un cuvânt. În 2013, actorul a fost amendat, iar autoritățile i-au suspendat permisul pentru conducere în stare de ebrietate a scuterului. Rata alcoolemiei sale era de patru ori mai mare decât limita maximă admisă.

În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinență urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoțitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul – care circula pe ruta Paris-Dublin – se pregătea să decoleze.

Cu toate acestea și deși starul francez a declarat de curând că nu mai este pasionat de actorie, Gérard Depardieu are în derulare mai multe proiecte și va putea fi văzut pe afișele a șapte filme care vor fi lansate în 2014. Cel mai important dintre ele este „Welcome to New York”, de Abel Ferrara, în care Depardieu îl interpretează pe Dominique Strauss-Kahn, fostul director al FMI, căzut în dizgrație după ce a fost acuzat de viol.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi pe plan internațional și are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria „Asterix”. Actorul a câștigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din „Cyrano de Bergerac”, și un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul „Cartea verde”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice