GALERIE FOTO. Cum a ales o mamă să-și păstreze amintirile copiilor săi

De obicei, părinții doresc să realizeze fotografii cu copiii lor sau să scrie în jurnal, însă o mamă a făcut ceva mai neobișnuit.

De obicei, părinții doresc să realizeze fotografii cu copiii lor sau să le păstreze într-un jurnal, însă o mamă a făcut ceva mai neobișnuit. Angie Stevens, mama a trei copii, ultimul fiind un băiețel de doi ani, a realizat câte un desen  în fiecare zi timp de doi ani, în total având peste 700 de imagini care ilustrează întâmplări din viața copiilor ei, relatează Daily Mail.

Femeia de 38 de ani petrece aproximativ 20 de minute pentru fiecare desen cu cei trei copii ai săi, apoi le postează pe blogul ei „Doodlemum”. În desenele ei apar și animalele de companie și îi prezintă pe copiii săi în varii ipostaze: când sunt la fereastră, când scot limba unul la celălalt, când dorm, când se joacă și chiar când fac mișcare.

„A devenit un fel de obsesie și acum fac aceste imagini în fiecare seară, după ce se culcă cei mici. Majoritatea pozelor sunt amuzante, dar de fapt este o metodă prin care eu mă descarc și prin care încerc să trec peste lucrurile care mi se întâmplă. Cum ar fi episodul când Mike (unul dintre copii) a fost bătut la școală. Dimineața, copiii vin la mine nerăbdători ca să vadă ce am mai desenat”, a povestit mama lor.

Angie Stevens are o diplomă în tehnica ilustrației, însă nu a avut timp pentru a-și pune în aplicare talentul. Abia după nașterea primului copil a reînceput să schițeze vederi, iar după nașterea celui de-al treilea copil s-a simțit motivată să facă și mai mult. Chiar dacă era vorba despre momente dificile, precum bătăi sau boli, Stevens a continuat să deseneze.

Blogul său a fost lansat în 2010 și de atunci s-a documentat în privința alăptatului, educația copiilor și cum să îți distrezi copiii.”E frumos și amuzant să te uiți pe vechile desene și să îți aduci aminte de momentele respective. Îmi aduc aminte și de sentimentele de atunci”, a adăugat mama.

Inchide