• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

GALERIE FOTO | Imaginile emoționante care au cucerit internetul! L-a văzut în aeroport făcându-și selfie-uri împreună cu câinele lui căruia i le arăta după. Reacția bărbatului i-a surprins pe toți

O femeie se afla în aeroport când a zărit un polițist făcându-și selfie-uri cu câinele lui și a rămas impresionantă de momentele emoționante dintre cei doi, prin urmare s-a decis să le imortalizeze și ea. 

Ulterior, Gina Anzaldua Stevenson a postat fotografiile pe Facebook unde au devenit virale. 

„Tocmai ce l-am văzut pe un polițist la aeroport făcându-și selfie-uri cu câinele lui căruia după i le arăta pe telefon. Am avut dreptate, nu era doar câinele lui, îi era partener”, a postat femeia alături de poze. 

Postarea acesteia a devenit rapid virală, fiind distribuită de peste 47.000 de ori și adunând peste 1.000 de comentarii. 

Datorită viralizării, polițistul, Andre Cloyd, a aflat despre interesul pe care îl au oamenii despre relația cu câinele lui și s-a hotărât să posteze selfie-urile pe care le făcuse în aeroport. 

Bineînțeles că toată lumea a fost emoționată și și-a arătat aprecierea față de grija pe care i-o poartă câinelui care îi este și partener. 

„Acestea sunt selfie-urile pe care le-am făcut împreună cu Zigi și pe care totă lumea le-a cerut”, a scris polițistul din Dallas, Texas, pe Facebook alături de poze. 

Comentariile de apreciere nu au întârziat să apară: 

„Sunteți minunați. Mulțumesc amândurora pentru dedicarea pe care o aveți pentru comunitate”;

„Minunat! Mă bucur că le-ai postat”;

„Doi ofițeri minunați”;

„Nu-mi dau seama care dintre voi doi este mai drăguț”. 

Sursă FOTO: Andre Cloyd & Gina Anzaldua Stevenson / Facebook

Inchide