• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Gândul a transmis LIVE imagini din concertul de la Constanța al Loredanei, din turneul „Magic”

Gândul a transmis LIVE imagini din concertul de la Constanța al Loredanei, din turneul „Magic”
Loredana Groza - concert live transmis pe gândul.info

Clipe magice la Constanța luni seară, la Constanța, unde Loredana a dat startul unui nou turneu național, Magic, desfășurat între 10 martie și 10 aprilie, concert cu care artista va ajunge în 16 orașe din țară, dar și la Chișinău. „Este cel mai complex și performant show al meu. Este un show cu care pot merge oriunde în lume”, mărturisește artista, care promite fanilor săi „o experiență unică, inimaginabilă, magică”.

Șase luni a lucrat Loredana pentru acest turneu național, din care nu lipsesc vocile surpriză, magicienii, dansatorii, acrobații, decorurile, luminile și efectele speciale.

Și pentru că artistei îi plac provocările, a pregătit românilor, și nu numai, o experiență inedită: de a-i fi alături în timpul concertelor sale. La Constanța, unde Magic s-a auzit luni seara, biletele au fost sold-out de mai bine de o săptămână.

Organizatorii au suplimentat biletele, dar acestea au fost epuizate în câteva minute de la scoaterea lor la vânzare. Așa că artista propune o nouă provocare, în parteneriat cu gândul, care prin platforma gândul.live va transmite în direct fragmente din concerte.

Concertele Loredanei, live pe gândul

Astfel, o parte dintre concertele susține de Loredana LIVE, în format video, vor putea fi urmărite pe platforma loredana.gandul.info, accesibilă și de pe mobil.

Mai mult, fanii care vor fredona piesele artistei și vor prinde un loc la concertele din țară, vor trăi și ei o experiență inedită. Ei vor avea posibilitatea să facă o magie, să „coloreze”, la propriu, atmosfera din timpul showului, printr-un simplu click, cu telefonul mobil. Cum? Accesând  site-ul loredana.gandul.info și bifând una dintre cele trei culori. Astfel, ecranele mobilelor care luminează într-o anumită culoare înlocuiesc acum brichetele de odinioară.

„Am așteptat acest turneu și vreu ca show-ul ‘Magic”  să ajungă în toată țara! Îi aștept pe toți fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experiență unică și irepetabilă!”, spune Loredana.

Setlist-ul concertelor va conține cele mai mari hit-uri ale Loredanei, inclusiv noul single „Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla”s Dreams și lansat la sfârșitul anului trecut.

Prețurile biletelor variază între 100 și 150 de lei, în funcție de localitate. Spectacolele sunt programate să înceapă la ora 19:30.

PROGRAMUL turneului „Magic”:

10 martie – Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor

11 martie – Galați, Casa de Cultură a Sindicatelor

13 martie – Ploiești, Casa de Cultură a Sindicatelor

19 martie – Botoșani, Casa de Cultură a Sindicatelor

20 martie – Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor

21 martie – Iași, Casa de Cultură a Studenților

25 martie – Onești, Casa de Cultură a Sindicatelor

26 martie – Bacău, Teatrul de Vară „Radu Beligan”

27 martie – Brașov, Sala Sporturilor

31 martie – Pitești, Casa de Cultură a Sindicatelor

1 aprilie – Tîrgu-Mureș, Palatul Culturii

2 aprilie – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților

3 aprilie – Oradea, Teatrul „Regina Maria”

5 aprilie – Timișoara, Filarmonica „Banatul”

6 aprilie – Deva, Teatrul de Arta

7 aprilie – Sibiu, Casa de Cultura a Sindicatelor

9 aprilie – Chisinau

Inchide