Gary Moore nu i-a lăsat moștenire nimic fostei sale iubite. Cine se va bucura de averea celebrului chitarist

Gary Moore nu i-a lăsat moștenire nimic fostei sale iubite. Cine se va bucura de averea celebrului chitarist
Publicat: 16/06/2013, 18:24
Actualizat: 08/08/2019, 20:31

Fostul cântăreț și chitarist irlandez Gary Moore, decedat în februarie 2011, nu i-a lăsat iubitei sale nimic moștenire, deși averea sa este estimată la 2 milioane de lire sterline (peste 2, 35 milioane de dolari, n.red), relatează Daily Mail.

Celebrul muzician a murit la vârsta de 58 de ani, în somn, din cauza unui atac de cord, provocat cel mai probabil de consumul exagerat de alcool. Analizele ulterioare au arătat că acesta avea 380 de mg de alcool în decilitrul de sânge.

Moore a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Costa del Sol chiar de iubita lui Petra Nioduschewski, care a încercat să îl resusciteze, însă fără success.

Potrivit sursei citate, chitaristul ar fi cerut-o în căsătorie pe prietena sa cu doar câteva ore înainte de muri.

Gary Moore a lăsat în urma sa proprietăți și bunuri a căror valoare ajunge la 2.088.134 de lire sterline. Cum însă artistul nu și-a făcut un testament, întreaga sa avere va fi împărțită între cei patru copii.

Muzicianul are doi fii, Jake și Gus, din căsătoria cu Kerry Booth și o fiică, Lily, din relația cu artista Jo Rendle. De asemenea, acesta mai are o fată pe nume Saoirsem dintr-o aventură mai recentă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase