GEORGE BURCEA rupe tăcerea: Am decis să pun capăt relației cu Andreea. Copiii suferă mai mult dacă se dezvoltă într-o familie cu violență fizică sau psihică

GEORGE BURCEA rupe tăcerea: Am decis să pun capăt relației cu Andreea. Copiii suferă mai mult dacă se dezvoltă într-o familie cu violență fizică sau psihică
Publicat: 05/03/2020, 14:27
Actualizat: 05/03/2020, 15:58

George Burcea a postat un mesaj pe Facebook în care a clarificat toate zvonurile care au apărut despre el în spațiul public. Tatăl fiicelor Andreei Bălan a confirmat despărțirea de artistă, după cinci ani de relație și susține că merge în vizită la fete de câte ori poate. 

„După o perioadă de 5 ani, am decis să pun capăt relației cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aș dori să le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață. Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 kilometri de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitățile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.

George Burcea este conștient că fiicele sale suferă pentru că nu mai locuiește cu ele, dar în același timp, preferă ca Ela și Clara să nu crească într-o familie în care părinții nu se mai iubesc.

„Dacă despre mine care sunt aici, în București, lângă copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce parere aveți de părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la coș, i-au lăsat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rău, au intrat în puscărie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneți?
Este cert faptul că fetițele mele suferă pentru că nu sunt acolo în fiecare zi, dar în același timp consider că ei, copiii, suferă mai mult dacă se dezvoltă într-o familie cu violență fizică sau psihică, cu țipete și frustrări din partea părinților.

George Burcea menționează că a fost un tată grijuliu, așa cum a spus de nenumărate ori încă soția acestuia.

„Andreea m-a prezentat vouă, publicului mai larg, ca fiind cel mai bun soț și mai ales tată….. Vă confirm că așa am fost. Am spălat, călcat, am făcut curățenie, mâncare, cumpărături, am spălat copii, n-am dormit multe nopți pentru a sta cu ei( oricum era datoria mea de părinte), am ajutat-o pe Andreea și la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional”, a scris Burcea pe Facebook.

Poveste de Mãrtisor- Dupã o perioada de 5 ani, am decis sã pun capãt relatiei cu Andreea. Celor care dau cu…

Publicată de George Burcea pe Joi, 5 martie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase