Gerard Butler aproape a ucis-o pe Hilary Swank pe platourile de filmare de la „P.S. I Love You”

Gerard Butler aproape a ucis-o pe Hilary Swank pe platourile de filmare de la „P.S. I Love You”
Publicat: 29/01/2023, 15:10

Gerard Butler a declarat că încă se simte vinovat pentru un incident cu Hilary Swank, petrecut pe platourile de filmare ale comediei lor romantice din 2007, „P.S. I Love You”.

În timpul unui episod recent din ”The Drew Barrymore Show”, actorul în vârstă de 53 de ani a vorbit despre modul în care „aproape a ucis-o” pe Hilary Swank pe platourile de filmare.

Se pare că personajul lui Butler i s-a cerut să danseze fără cămașă, doar cu o pereche de bretele. „Am filmat acea scenă o zi și jumătate și a trebuit să dansez ca un idiot în bretele”, și-a amintit Butler. „La un moment dat, mecanismul care prinde bretelele de pantaloni, care era un clip de tip crocodil, a rămas agățat în timp ce mă târam spre ea. Și Hilary este chiar în fața mea și râde isteric.”

În cele din urmă clipul s-a s-a desprins, a zburat spre ea și i-a spart capul. Tăietura a fost atât de serioasă, încât Hilary Swank a ajuns la spital, își amintește actorul.

„Imaginați-vă un studio și, în trei secunde, toată lumea a plecat, iar eu stau acolo în boxeri, cizme și o pereche de șosete și plâng”, a spus el. „Tocmai i-am lăsat o cicatrice lui Hilary Swank. Aproape că i-am scos ochiul, m-am făcut de râs timp de două zile și apoi asta. Am reușit să o bag în spital.”

Hilary Swank l-a iertat, totuși, pe partenerul ei din film.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gerard Butler a intentat un proces în justiție pentru cel puţin 10 milioane de dolari din profitul filmului ”Olympus Has Fallen”

Gerard Butler și Morgan Freeman, în continuarea filmului „Cod Roșu la Casa Albă”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase