Gerard Butler și Mădălina au stat la un hotel în munții Făgăraș și au mâncat preparate tradiționale

Gerard Butler și Mădălina au stat la un hotel în munții Făgăraș și au mâncat preparate tradiționale
Publicat: 22/07/2013, 11:13
Actualizat: 31/03/2019, 21:00

Actorul Gerard Butler și Mădălina Ghenea, care vizitează împreună România, au fost cazați în weekend la un hotel din munții Făgăraș și au mâncat preparate tradiționale românești.

Actorul Gerard Butler și Mădălina Ghenea, care vizitează împreună România, au fost cazați în weekend la un hotel din munții Făgăraș și au mâncat preparate tradiționale românești.

Potrivit unui comunicat al Hotelului Valea cu Pești, care i-a găzduit în perioada 20-21 iulie, Gerard Butler și Mădălina Ghenea au admirat lacul Vidraru și munții Făgăraș.

Din cauza presei care îi urmărea, cei doi nu au dorit să mânânce pe pe terasa sau în restaurantul hotelului, „preferând să servească cina în cameră”.

Pentru cină cei doi au optat pentru platouri tradiționale românești – „Păstrăv Valea cu Pești” și „Cotlet de porc cu bureți și costiță” -, iar la desert au ales plăcintă tradițională cu brânză și „cheesecake Zenaida”. Cei doi nu au consumat niciun fel de băutură alcoolică pe toată durata șederii în hotel, se spune în comunicat.

Conform sursei citate, Mădălina Ghenea și Gerard Butler s-au comportat ca doi oameni veniți în vacanță, nu au avut nicio cerință specială, iar în momentul în care au ajuns în hotel, recunoscuți de clienții aflați în receptie, au dat autografe și au făcut fotografii.

Duminică, cei doi nu au dorit să servească micul-dejun, preferând să plece cât mai repede, în condițiile în care hotelul era înconjurat de jurnaliști.

Actorul scoțian Gerard Butler, care a confirmat la jumătatea lunii iunie zvonurile potrivit cărora s-a despărțit de Mădălina Ghenea, a fost fotografiat din nou în compania fotomodelului român, în luna iunie, la Roma, după cum a informat la momentul respectiv huffingtonpost.com.

Actorul scoțian și Mădălina Ghenea au fost fotografiați de paparazzi italieni în timp ce se plimbau prin Roma, ținându-se de mână.

Cei doi, care păreau foarte relaxați și fericiți, au vizitat cu acea ocazie mai multe monumente și situri istorice din capitala Italiei.

La jumătatea lunii iunie, Gerard Butler a confirmat într-un interviu faptul că este din nou un bărbat singur, întrucât s-a despărțit de fotomodelul român Mădălina Ghenea, după o relație care a durat puțin peste un an.

Întrebat atunci de jurnaliștii de la site-ul german Filmreporter.de dacă este implicat într-o altă relație, starul scoțian a spus: „Nu în acest moment. Însă la un moment dat chiar vreau să îmi întemeiez o familie”.

Mădălina Ghenea și Gerard Butler și-au început relația în mai 2012, după ce fotomodelul român, în vârstă de 25 de ani, s-ar fi despărțit, potrivit presei internaționale, de starul hollywoodian Leonardo DiCaprio.

Până să fie făcute publice fotografiile cu cei doi în timp ce vizitau Roma, Ghenea și Butler nu au mai fost văzuți împreună din luna aprilie a acestui an, determinându-i pe jurnaliștii specializați în știri mondene să afirme că relația lor s-ar fi încheiat.

Mădălina Ghenea declarase anterior că se simte pregătită să își întemeieze o familie cu Gerard Butler, despre care a spus că a fost „prima iubire adevărată” din viața ei.

„Sunt pregătită să am copii chiar acum. Mi-am dorit întotdeauna să am o familie, cu mulți copii și animale de companie. Gerard este un bărbat minunat, care știe să facă absolut tot și sper că nu se va schimba niciodată”, a declarat Mădălina Ghenea.

Înainte de relația cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler, în vârstă de 43 de ani, a avut relații cu câteva actrițe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Jessica Biel, Reese Witherspoon și Cameron Diaz.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul „Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriță, în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando.

De asemenea, în 2012, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului 2013.

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul „Razzabastarda” de Alessandro Gassman, distincția fiind acordată de o asociație culturală în contextul ediției de anul trecut a Festivalului Internațional de Film de la Roma.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu