Gheorghe Popescu: Dacă nu ești cu Dragomir, ești împotriva lui

Gheorghe Popescu: Dacă nu ești cu Dragomir, ești împotriva lui
Publicat: 05/11/2013, 13:26
Actualizat: 06/11/2013, 08:42

Fostul internațional Gheorghe Popescu, candidat la funcția de președinte al FRF, a declarat, marți, la Sport.ro, că a pierdut susținerea președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru că și-a „permis” să spună că ar fi necesară și o schimbare la vârful LPF.

„Am spus că dacă este o schimbare la nivelul federației să fie o schimbare peste tot, dar nu sunt eu cel care voi decide, sunt cei 18 președinți de cluburi care decid. Dacă dânșii vor decide să-i dea dânsului încredere în continuare, foarte bine! Cum nu ești cu dânsul, ești contra lui. Și atunci ești cel mai slab, cel mai prost, cel mai nepotrivit. Eu nu sunt fals, eu am spus ceea ce cred și o să-i spun și dânsului în față dacă e nevoie. Cu riscul de a-l supăra încă o dată pe domnul Dragomir, cred că șansele sunt de ambele părți”, a spus Popescu.

Fostul fotbalist crede că Dragomir își schimbă radical percepția despre o persoană în momentul în care aceasta nu are o părere pe placul lui. „În momentul în care ești cu dânsul, atunci percepția dânsului vizavi de persoana respectivă este una pozitivă, iar în momentul în care ai o altă părere care nu este pe placul domniei sale, atunci percepția dânsului vizavi de persoana respectivă se schimbă radical. Atât timp cât nu a fost această competiție la ligă, dânsul mă susținea și spunea că sunt persoana potrivită ca să preiau funcția de președinte. Cum am spus că m-aș bucura ca și la ligă să se shimbe ceva, atunci percepția dânsului și declarațiile dânsului la adresa mea s-au schimbat radical. Dacă aș fis pus că m-aș bucura ca dânsul să câștige liga și să rămână în continuare, aș fi fost cel mai bun viitor președinte al Federației Române de Fotbal. Cum mi-am permis să spun că m-aș bucura să fie o schimbare la LPF atunci dânsul a sărit în sus și nu mă mai susține. Peste noapte am devenit falimentar, nepotrivit”, a afirmat Gheorghe Popescu.

El a explicat unele eșecuri înregistrate în afaceri prin faptul că toată lumea a avut probleme financiare din cauza crizei economice: „Întreaga lume are probleme financiare, este o criză mondială care a afectat pe toată lumea. Nu vedeți ce se întâmplă în jurul nostru? Se închid societăți, lumea dă faliment, este foarte, foarte greu!”

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că nu îl va susține pe Gheorghe Popescu la președinția FRF, pentru că acesta va falimenta federația, precizând totodată că Adrian Porumboiu ar fi invincibil dacă ar candida la alegeri din vara viitoare.

Dragomir și fostul președinte al FC Național, Gino Iorgulescu, vor candida la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în cadrul alegerilor programate la 14 noiembrie.

Actualul șef al LPF a fost reales la 16 noiembrie 2009. El este președintele LPF din 1996, fiind reales în această funcție în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat pe Iorgulescu, și în noiembrie 2005.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto