Harvey Weinstein, afectat de scandalurile sexuale. Mogulul a fost nevoit să renunțe la una din vilele sale luxoase

Harvey Weinstein, afectat de scandalurile sexuale. Mogulul a fost nevoit să renunțe la una din vilele sale luxoase
Publicat: 23/01/2018, 15:14

Fostul producător de filme a fost dat afară din propria companie, în octombrie 2017, după ce mai multe vedete feminine l-au acuzat de hărțuire sexuală.

Harvey Weinstein a cumpărat proprietatea în 2014, pentru 11,4 milioane de dolari. În martie 2017, milionarul cerea 13,5 milioane de dolari pentru vila impunătoare și în aprilie a scăzut prețul la 12,8 milioane de dolari.

Newsday scrie că Weinstein a vândut în final proprietatea pentru 10 milioane de dolari. Fericitul cumpărător s-a ales cu o casă uriașă de peste 800 mp, dotată cu cinematograf și piscină exterioară.

Dincolo de aceste dotări de lux, vila are șapte dormitoare, șapte băi complet utilate și alte trei băi de serviciu, scrie Daily Mail.

foto: captură Daily Mail

Probleme pentru Weinstein. Mogulul, pălmuit într-un restaurant

În urma acuzațiilor de hărțuire sexuale ale mai multor actrițe de la Hollywood, Harvey Weinstein a devenit un paria și problemele sale s-au înmulțit.

Recent, Harvey Weinstein se afla în restaurantul Elements din Scottsdale, când un bărbat pe nume Steve l-a abordat și i-a cerut o fotografie.

Steve a declarat că Weinstein l-a refuzat nervos, în timp managerul restaurantului îl contrazice pe agresor, spunând că refuzul a fost unul politicos.

Steve și Weinstein și-au strâns mâna și au stat la masă, dar un clip video difuzat de TMZ prezintă o altă perspectivă: la un moment dat, Steve îl agresează pe Weinstein și îl jignește.

Mai mult, agresorul a spus că era beat și a rugat un prieten „să-l filmeze în timp ce îl abordează pe Weinstein”.

În urma incidentului, Harvey Weinstein nu a chemat poliția și a preferat să părăsească restaurantul.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult