Florin Jinga
20.12.2018
Magazin

HO, HO, HO! Obama, în rol de MOȘ CRĂCIUN pentru copii bolnavi

HO, HO, HO! Obama, în rol de MOȘ CRĂCIUN pentru copii bolnavi
Obama și-a pus o căciulă de Moș Crăciun și un sac de cadouri și i-a vizitat pe copii unui spital din Washington. Vezi imaginile inedite cu fostul președinte

Barack Obama a cântat colinde alături de doctori, asistente, părinți și copii, în cadrul unei vizite de Crăciun, informează The Washington Post.

Obama a fost întâmpinat de personalul spitalului atunci când a ajuns și au cântat „We Wish You A Merry Christmas”. Mulțimea a început să aplaude și să țipe de bucurie.

„Vreau să vă mulțumesc, pentru că am avut ocazia să vorbim cu o parte dintre minunații copii și familiile lor. Într-o perioadă în care este evident greu de îndurat pentru voi, ca tată a doi copii, îmi pot numai imagina prin ce treceți. Într-o astfel de situație, să ai alături asistente, și medici, și personal specializat care să aibă grijă de ei, să-i asculte, să fie alături de ei și să-i țină de mână… este cel mai important lucru. Ce moment minunat să ne amintim ce înseamnă spiritul sărbătorilor”, a spus fostul președinte.

De emoții, una dintre fetițe a izbucnit în lacrimi când Obama a intrat în camera ei de spital. A început să danseze pentru ea, în timp ce micuța se uita la el, șocată.

Fostul președinte american le-a împărțit copiilor cadouri.

„Crăciun fericit și sărbători fericite minunaților copii, familiilor și personalului de la Children”s Hospital. Și mulțumesc pentru ocazia amuzantă de a-i ține loc Moșului”, a scris apoi Barack Obama pe Twitter.

Kurt Newman, CEO al Children”s National Health System, a spus pentru Washington Post că cei mici vor vorbi ani mulți ani de acum încolo despre această vizită.

Nu este prima dată când Barack Obama îi ține loc Moșului în acest sezon de sărbători. Săptămâna trecută a vizitat Boys and Girls Club – un program național de afterschooling, unde a fost primit cu entuziasm de 50 de micuți.

Cel de-al 44-lea președinte al SUA locuiește încă la Washington, unde el și soția lui Michelle merg frecvent să se întâlnească cu copii în cadrul unor activități de binefacere.

Foto: Chuck Kennedy/ Twitter

 
Inchide