Horoscop 2014: Află ce îți rezervă astrele în noul an

Horoscop 2014: Află ce îți rezervă astrele în noul an
Publicat: 23/12/2013, 23:58
Actualizat: 19/05/2015, 14:48

Anul 2014 se anunță a fi unul plin de realizări pe plan profesional și financiar. Din punct de vedere sentimental se vor ivi câteva probleme în prima parte a anului, urmând ca la finalul lui 2014 lucrurile să revină la normal, scrie Ele.ro.

Mai jos regăsiți previziunile HOROSCOP 2014.

● Berbec. Pentru nativii născuți în această zodie, anul 2014 va fi unul foarte bun. Își vor putea finaliza toate proiecte la care lucrau de mult timp. Va fi un an plin și vor participa la diferite evenimente și se vor implica în foarte multe activități care necesită timp și energie.

Pe plan profesional, vor avea loc câteva schimbări. Există mari șanse ca la un moment dat nativii din Berbec să se blocheze asupra unui proiect sau să nu știe ce să facă pe mai departe în ceea ce privește evoluția lor profesională.

Pe plan sentimental, în 2014, vor apărea noi relații și atracții pasionale. Berbecii vor cunoaște persoane noi și vor avea o mulțime de pretendenți dintre care să alegă. De asemenea, anul 2014 va fi presărat de aventuri romantice.

La capitolul bani, Berbecii sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuielile pe care le fac. Investițiile în diferite afaceri s-ar putea să fie de bun augur, dar numai dacă vor fi efectuate spre finalul anului.

Din punctul de vedere al sănătății nativii născuți în această zodie nu trebuie să își facă griji. Din contră, în anul 2014 vor avea multă energie.

● Taur. Persoanele născute sub semnul acestei zodii vor avea un an agitat.

Pe plan profesional, Taurii vor călătorii în interes de serviciu și vor face deplasări în străinătate. În plus, în 2014 nativii născuți în această zodie vor cunoaște multe persoane care îi vor ajuta să obțină o serie de satisfacții pe plan profesional.

Pe plan sentimental, Taurii vor cunoaște persoane deschise, care îi va ajuta să treacă peste un anumit impas. În cazul celor implicați deja într-o relație, este necesar sa învețe să se adapteze la nevoile persoanei iubite și să fie mai deschiși. Numai în acest fel vor avea o relație sănătoasă.

La capitolul bani, Taurii se vor confrunta cu o ușoară instabilitate financiara la începutul anului și va fi necesar să găsească o modalitate de a economisi câțiva bani.

La capitolul sănătate, taurii nu trebuie să își facă griji. Anul 2014 va fi un an destul de bun. Asta nu înseamnă că trebuie să se neglizeze și să considere că nu trebuie să depună eforturi pentru a se întreține.

● Gemenii. 2014 va fi un an destul de dificil. Gemenii vor trebui să facă diferența dintre prieteni și dușmani. Dacă au o afacere proprie, este cazul să înceapă să caute noi aliați și poate chiar să facă și alte investiții.

Pe plan profesional, va fi un an mai bun în ceea ce privește cariera: vor reuși să încheie noi colaborari și să rezolve probleme mai vechi pe care le-au tot amânat. Vor avea numeroase oportunități de afirmare și vor avea în jurul lor și câteva persoane dispuse să îi ajute.

La capitolul dragoste anul 2014 va fi unul complicat. Nativii din Gemeni vor trebui să depună eforturi mai mari dacă doresc ca relația pe care o au să mearga la fel de bine în continuare.

Pe plan financiar veniturile Gemenilor vor fi destul de stabile pe parcursul anului 2014. Investițiile pe termen lung vor aduce multe câștiguri financiare. Achizițiile noi vor trebui făcute într-un mod foarte calculat.

La capitolul sănătate Gemenii vor avea suficientă energie pentru a se implica în noi activități sau pentru a se apuca de un sport. De-a lungul anului se vor confrunta doar cu dureri minore de cap sau de stomac.

● Rac. În 2014 nativii din această zodie vor avea parte de un an destul de bun. Va fi o perioadă activă, emoțională, plină de întâlniri, oameni și evenimente noi.

Pe plan profesional Racii vor avea parte de multă satisfacție. Colaborările pe termen lung îi va ajuta să-și consolideze cariera. Spre finalul anului este posibil să obțină o promovare sau o mărire importantă de salariu.

Pe plan sentimental, anul 2014 este perioada în care nativii din Rac vor reuși să facă foarte ușor diferența între relațiile superficiale și adevăratele povești de dragoste. Racii vor fi destul de greu de cucerit, iar cel care va reuși să le câștige inima în 2014 va fi cu adevărat norocos.

Pe plan financiar anul 2014 va fi pentru Raci unul bun. Nativii din această zodie vor găsi numeroase modalități de a-și mări veniturile și vor reuși să atragă persoane de partea lor.

La capitolul sănătate nu vor exista schimbări majore în ceea ce privește starea generală de sănătate. Totuși Racii sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentele pe care le mănâncă, deoarece sunt predispuși la toxinfecții alimentare.

● Leu. Norocul îi va însoți pe parcursul anului 2014 pe cei născuți în această zodie. Aceștia trebuie să fie atenți la discuțiile în contradictoriu pe care le au cu unele persoane din anturaj, deoarece riscă să piardă prietenii de-o viață.

La capitolul carieră anul 2014 va aduce pentru Lei schimbări majore, pentru care trebuie să depună eforturi pe măsură pentru a-și atinge scopurile. Leii sunt sfătuiți să profite de contactele pe care le au și să le folosească atunci când se ivește ocazia.

Pe plan sentimental nativii din această zodie vor avea parte de un an destul de agitat. Vor avea loc foarte multe schimbări și va fi necesar să facă față unor situații ceva mai delicate în ceea ce privește viața de cuplu.

Din punct de vedere financiar anul 2014 va fi unul bogat. Leii vor obține sume importante de bani și vor avea parte și de succes în afaceri. Achiziționarea de lucruri noi va fi principala preocupare a Leilor pentur anul 2014.

La capitolul sănătate Leii vor avea tendința să nu acorde prea multă importanță stării de sănătate, iar acest lucru se va resimți. Cel mai important este ca Leii să evite mâncărurile grase și să nu facă exces de dulciuri, deoarece în 2014 nativii din această zodie sunt predispuși la probleme de bila sau de stomac.

● Fecioară. Anul 2014 va fi unul destul de agitat pentru nativii din această zodie. Va fi un an încărcat cu evenimente și vor avea posibilitatea să cunoască persoane noi.

Din punct de vedere al carierii 2014 va fi un an interesant în ceea ce privește evoluția fecioarelor pe plan profesional. Cu toate că vor fi foarte multe aspecte care le vor nemulțumi pe fecioare, nativii din această zodie vor reuși să câștige încrederea superiorilor.

Pe plan sentimental Fecioarele vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață și se vor implica în activități noi. Situațiile conflictuale vor putea fi evitate foarte ușor, atât timp cât există comunicare între cei doi.

Din punct de vedere financiar anul 2014 va aduce foarte multe cheltuieli neprevăzute pentru Fecioare. Există riscul ca situația financiară a Fecioarelor să devină destul de precara. Planurile financiare de lungă durată ar trebui amânate până în momentul în care își rezolvă toate problemele curente.

La capitolul sănătate Fecioarele trebuie să se hidrateze și să se odihnească suficient, deoarece există riscul să se confrute cu scăderea sistemului imunitar.

● Balanțele vor avea parte în 2014 de noi oportunități. Vor avea cheltuieli mari și va fi necesar să ia și câteva decizii în ceea ce privește cariera. O posibilă schimbare la nivel profesional le-ar prinde bine Balențelor.

Pe plan profesional sunt semne bune pentru nativii din Balanță, mai ales dacă lucrează în domeniul financiar sau administrativ. Sunt șanse să facă și câteva investitii bune. Însă, fiecare mișcare trebuie calculată foarte bine.

În dragoste Balanțele vor avea avea parte în 2014 de câteva schimbări. Prima parte a anului va aduce schimbări pe plan sentimental. Este posibil chiar să apară o nouă aventură romantică. Anul 2014 va aduce multe întâlniri de socializare care îi va ajuta pe nativii din această zodie să-și găsească jumătatea.

La capitolul finanțe Balanțele vor trebui să-și calculeze foarte bine bugetul și să nu se grăbească să arunce cu bani în stânga și-n dreapta. Cu puțin noroc, pe la jumătatea anului vor putea intra în posesia unei sume mai mari de bani.

În privința sănătății nativii din Balanță vor trrebui să își schimbe stilul de viață, să renunțe la petreceri și să adopte o dietă echilibrată. În plus, le este recomandat să facă și sport.

● Scorpion. Anul 2014 va fi o perioadă destul de dinamică si plină de evenimente pentru nativii acestei zodii. Dacă vor dori să facă câteva schimbări în viața lor, anul 2014 oferă posibilitatea Scorpionilor să se remarce pe plan profesional.

La capitolul cariera în 2014 Scorpionii vor avea parte de oportunități, însă vor trebui să muncească mult pentru a-și atinge scopurile. Pe măsură ce timpul trece, câștigurile materiale și financiare vor fi mai mari.

În dragoste Scorpionii vor avea parte de un an foarte palpitant. În prima parte a anului vor trebui să acorde mai multă atenție detaliilor și să nu refuze anumite invitații venite din partea unor posibili pretendenți. Sentimentele puternice și emoțiile de moment ar putea să-le afecteze judecata în a doua jumătate a anului.

Pe plan financiar Scorpionii vor avea parte de un an bun și asta datorită investițiilor pe care le-au făcut în trecut. Curajul și determinarea îi vor ajuta să-și asume anumite riscuri. Câteva investiții făcute în grabă ar putea să le aducă câștiguri financiare substanțiale.

La capitolul sănătate Scorpionii trebuie să își acorde mai mult timp și să adopte o dietă bogată în fructe și legume, deoarece există riscul să se confrunte cu afecțiuni ale tractului intestinal. De asemenea, sunt recomandate controalele de rutină.

● Săgetător. Anul 2014 va fi o perioadă a schimbărilor radicale pentru persoanele născute în această zodie. Astrele vor favoriza luarea celor mai importante decizii, astfel că nativii acestei zodii vor avea succes în deschiderea unei afaceri proprii.

Pe plan profesional Săgetătorii vor avea parte de un an liniștit. În mare parte, anul 2014 aduce stabilitate. Proiectele de moment nu ar trebui ignorate și nici colaborările pe termen lung, cu investitori străini. Câteva probleme legate de legalitatea unor documente vor apărea în a doua jumătate a anului.

La capitolul dragoste nativii din această zodie vor trebui să găsească soluții pentru a trece peste rutina care s-a instalat în relație. Pentru Săgetătorii care nu au o relație anul 2014 va fi unul lipsit de evenimente importante pe acest plan. Nativilor din această zodie le este recomandat să își schimbe felul de a gândi dacă vor să nu își petreacă anul 2014 singuri.

Din punct de vedere financiar Săgetătorii se vor confrunta cu o serie de probleme. Anul 2014 va fi unul destul de precar la capitolul finanțe. Săgetătorii vor trebui să găsească modalități de a face bani într-un timp foarte scurt.

La capitolul sănătate Săgetătorii nu se vor confrunta cu probleme. Pe parcursul anului 2014 nativii din această zodie vor răci și cel mult vor acuza dureri musculare din cauza efortului făcut în exces pentru a se menține în formă.

● Capricorn. Pe parcursul anului 2014 nativii acestei zodii vor avea ocazia să-și descopere latura creativă și artistică. Se vor implica în mai multe proiecte cu caracter social și chiar vor organiza câteva evenimente de strângere de fonduri pentru diferite cauze nobile.

La capitolul carieră anul 2014 va fi destul de agitat. Capricornii vor avea parte de perioade încărcate de stres, iar conflictele cu anumiți colegi nu vor înceta să apară. Munca în echipă îi va putea ajuta să atingă mult mai ușor succesul profesional.

În plan sentimental Capricornii vor avea parte de stabilitate. Indiferent dacă sunt sau nu implicați într-o relație, nativii din această zodie vor avea un control mai mare asupra emoțiilor și nimic nu îi va face să își piardă controlul.

În privința banilor Capricornii vor culege „roadele” investițiilor făcute în anul precedent. Aceștia se vor bucura de stabilitate financiară, dar vor avea și o serie de oportunități de a-și mări veniturile actuale.

La capitolul sănătate pe parcursul anului 2014 Capricornii vor fi într-o stare relativ bună. Cu toate astea, persoanelor născute în această zodie le este recomandat să adopte o dietă echilibrată pentru a evita apariția toxiinfecțiilor alimentare.

● Vărsător. Anul 2014 va fi unul foarte bun pentru nativii acestei zodii. De-a lungul anului va fi necesar ca persoanele născute în zodia Vărsătorului să se încarce cu multă răbdare, mai ales dacă își dorec un an plim de realizări.

Pe plan profesional anul 2014 va fi unul liniștit, dar asta nu înseamnă că trebuie să se culce pe o ureche. Chiar dacă nu vor avea loc schimbări majore, ar fi cazul ca vărsătorii să înceapă să se gândească la unele.

La capitolul dragoste anul 2014 nu va aduce schimbari majore în relația actuală. Persoanele singure vor avea șanse mai mari să-și întâlnească perechea.

Din punct de financiar anul 2014 va aduce stabilitate. Vărsătorii vor face mai multe achiziții pentru casă, existând chiar și posibilitatea cumpărării și unei mașini noi.

La capitolul sănătate Vărsătorii trebuie să își găsească o activitate care să îi ajute să se elibereze se stresul cotidian. Anul 2014 nu va fi unul foarte bun pentru nativii din această zodie în ceea ce privește starea de sănătate.

● Pești. Anul 2014 va fi un an foarte dinamic pentru nativii acestei zodii. În acest an Peștii vor avea parte de multe schimbări în viața lor. Foarte importantă în 2014 va fi relația cu părinții, aceasta va trebui consolidată sau recâștigată.

Pe plan profesional Peștii vor avea parte de un an plin. În 2014 persoanele născute în această zodie vor primi laude din partea șefilor și este posibil să fie propuse și spre avansare. Le este recomandat să evite să-și impună autoritatea într-un mod agresiv, altfel vor risca să facă totul pe cont propriu.

În dragoste Peștii vor avea parte de multe schimbări. Anul 2014 va fi o perioadă euforică și plină de optimism. Relația actuală s-ar putea încheia din motive mai vechi, ce nu au fost rezolvate la timpul lor. Pe parcursul acestui an nativii acestei zodii vor reuși să atragă foarte multe priviri asupra ta și este posibil să facă și o nouă cucerire.

Din punct de vedere financiar persoanele născute în zodia Pești vor trebui să achite câteva datorii mai vechi, iar acest lucru se va resimți și în bugetul lor. În a doua jumătate a anului Peștii vor avea mari șanse să intre în posesia unui teren sau a unei moșteniri.

La capitolul sănătate Peștii nu trebuie să își facă griji. Este recomandat ca în 2014 să schimbe un pic ritmul, recomandate fiind pauzele cât mai dese.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O politiciană din SUA a stârnit controverse după ce a recunoscut că și-a împușcat câinele