HOROSCOP 2014. Cât de posesivi sunt nativii fiecărei zodii

HOROSCOP 2014. Cât de posesivi sunt nativii fiecărei zodii
Publicat: 15/12/2013, 10:05
Actualizat: 03/09/2019, 12:01

HOROSCOP 2014. Caracteristicile fiecărei zodii au fost de-a lungul timpului interpretate și discutate de astrologi. Specialiștii spun că data nașterii influențează caracterul fiecărei persoane, felul în care aceasta gândește și iubește. Se pare însă că zodia își pune amprenta și în ceea ce privește simțul proprietății și posesivitatea, scrie The One.

HOROSCOP 2014. Berbec este una dintre cele mai posesive semne zodiacale. Iubește deținând controlul asupra relației și asupra partenerului, iar dorința lui de a acapara viața celuilalt vine de fapt, din dorința de a fi pe primul loc în orice întreprinde. Totuși, bărbații născuți în zodia Berbec sunt mai puțin posesivi decât femeile din această zodie.

HOROSCOP 2014. Aflați pe locul I în topul celor mai posesive zodii, Taurilor le place să dețină controlul asupra vieții partenerului, sub orice aspect. Posesivitatea lor vine dintr-o gelozie acerbă care îi determină să-l facă pe celălalt incapabil să trăiască fără ei. Ei încearcă să intervină la nivel pentru a crea o oarecare dependență, scrie sursa citată.

HOROSCOP 2014. Femeile din zodia Gemeni sunt foarte libertine, de aceea la rândul lor oferă libertate partenerului. Totuși, atunci când vine vorba de bani, nativii din Gemeni preiau controlul.Bărbații din această zodie sunt puțini posesivi, iar asta se manifestă prin manipulare, dar nu face neapărat scene de gelozie. El încearcă să păstreze relația prin amenințări cu despărțirea.

HOROSCOP 2014. Femeile Rac sunt posesive doar atunci când se simt în pericol sau când au o vagă impresie că pierd situația de sub control. Posesivitatea lor este mai degrabă una sexuală, ele își vor domina partenerul , fără măcar ca el să-și dea seama că a căzut pradă manipulării. În schimb, bărbatul din această zodie manifestă genul de posesivitate agresivă, din motive de gelozie – totul până simt ei că au devenit indispensabili.

HOROSCOP 2014. Femeile din zodia Leu sunt și ele extrem de posesive. De obicei, folosesc de orice armă posibilă pentru a-l controla pe cel cu care conviețuiesc, iar uneori chiar îl fac pe celălalt să se simtă inutil. Nici bărbații născuți sub acest semn zodiacal nu sunt cu mult diferiți. Sunt și ei la fel de posesivi, de cele mai multe ori folosindu-se de un fel de teamă instaurată în cuplu (teama că oricând ar putea pleca pentru a-și reface viața) cu scopul de a-și controla partenerul, mai scrie sursa citată.

HOROSCOP 2014. Fecioarele sunt posesive, dar spre deosebire de celelalte zodii, încearcă să și-o canalizeze astfel încât să ajungă să dețină controlul. Partenerul lor este determinat uneori să se îndepărteze de familie, de prieteni, de orice îi face prea mare plăcere și să își îndrepte întreaga atenție către ele. Și bărbații Fecioară sunt la fel de manipulatori precum femeile și sunt dispuși să facă orice pentru a-și țină iubita într-o sferă strâns legată de a lui.

HOROSCOP 2014. Pentru femeile Balanță, posesivitatea ține, de fapt, de gelozie. Ele vor încerca continuu să le creeze partenerilor iluzia că nu pot trăi fără prezența lor. Cu toate acestea, femeia din Balanță nu-și dorește să domine toate aspectele vieții partenerului, astfel că, de cele mai multe ori, oferă celuilalt o libertate foarte mare. Bărbații din această zodie au aceleași caracteristici în ceea ce privește posesiviteatea, numai că sunt mai tranșanți.

HOROSCOP 2014. În cazul Scorpionilor, diferența dintre comportamentul femeilor și cel al bărbaților este semnificativă. Astfel, ele sunt foarte sigure pe ele și pe forța lor de atracție, reușind astfel să-și țină partenerul aproape fără a da dovată de un grad ridicat de posesivitate. Bărbații însă devin ușor agresivi și își fac partenerele să se simtă dependente de ei. După ce fac o cucerire însă, bărbații Scorpion își părăsesc iubitele.

HOROSCOP 2014. Femeile născute sub zodia Săgetătorului nu sunt foarte posesive, dar își manipulează partenerii lăsându-le impresia că mereu e cineva care le curtează. Bărbații au și ei un comportament similar, dar uneori pot deveni bolnăvicioși: unii Săgetători își înșală partenerele, apoi le fac tot pe ele să se simtă vinovate că au ajuns ei în această situație.

HOROSCOP 2014. Pentru femeile și bărbații Capricorn posesivitatea este inutilă. EI își maschează orice formă de gelozie sau posesivitate de dragul unei relații sănătoase.

HOROSCOP 2014. Femeile născute sub semnul Vărsătorului nu își arată posesivitatea pentru că au impresia că este vorba despre o slăbiciune pe care trebuie să o ascundă cât mai bine. Pe de altă parte, bărbații Vărsător le oferă la fel de multă libertate partenerelor, dar lasă tot timpul să se înțeleagă că nu pot trece peste infidelitate.

HOROSCOP 2014. Nativii din Pești sunt posesivi și manipulatori. Și femeile și bărbații lasă mereu impresia că sunt foarte prost tratați de parteneri, în raport cu ce merită ei cu adevărat. Reușesc astfel să-i facă pe ceilalți să acționeze așa cum vor ei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului