Horoscop februarie 2018. Nativii care au noroc în dragoste și la bani. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop februarie 2018. Nativii care au noroc în dragoste și la bani. Previziuni pentru toate zodiile
Publicat: 02/02/2018, 14:24

Berbecul

În această lună, Berbecul pare să ajungă la momentul bilanțului. Acesta va revizui realizările anterioare și își va stabili viitoarele ținte.

Dacă e singur, își va găsi partenerul mult așteptat la locul de muncă. Ba mai mult, există posibilitatea să se îndrăgostească la prima vedere.

Dacă e deja într-un cuplu, trebuie să suporte plângerile venite din partea celui cu care are o relație.

Nici de bani nu va duce lipsă Berbecul în această lună. Cu o inteligență financiară solidă, acesta își va îmbunătăți câștigurile în continuare. Aveți sprijinul persoanelor în vârstă și al celor din familie, iar Venus vă ajută.

Perspective fructoase se anunță și în carieră. Dacă vă gândiți să vă schimbați locul de muncă, trebuie să studiați cu atenție avantajele.

În general, trebuie să acordați mai multă atenție plămânilor, brațelor, umerilor și intestinelor. În 2018 vă veți confrunta cu o energie mai scăzută, dar impactul nu va fi major.

Taurul

Taurul va pune accentul în această lună pe obiectivele profesionale. E indicat să acordați atenție ideilor pe care le aveți și să le puneți în practică. Misiuni provocatoare se anunță și la locul de muncă. Călătoriile de afaceri vor fi extrem de profitabile, în timp ce investițiile speculative ar putea să nu vă aducă profitul dorit.

Cât privește viața sentimentală, dacă există divergențe de opinie, persoanele căsătorite pot lua o decizie cu privire la relația lor. Cei singuri vor avea mai multe oportunități pentru a forma un cuplu, dar șansele unei legături serioase sunt slabe în această lună. La acest capitol, surprizele vor continua să curgă, și nu vor fi tocmai plăcute.

Nativul Taur își poate îmbunătăți sănătatea dacă va acorda mai multă atenție rinichilor, gâtului și ficatului și va evita sa fie impulsiv la serviciu.

Gemenii

Nativul Geamăn va munci mult în această lună, dar se va bucura și de realizări. Acesta se va concentra mai mult pe ambițiile personale, pe profesie, dar va simți nevoia să fie cât mai aproape de partener, dacă are unul. Cei singuri vor avea mai multe oportunități de a lega o relație, care poate veni chiar de la locul de muncă. Activitatea sexuală trebuie menținută în echilibru, nici prea mult, dar nici prea puțin.

Gemenii nu vor duce lipsa finanțelor. Dacă apar probleme de sănătate, acestea vor fi provocate de episoodul amoros pe care îl traversează. Lucrați pentru a clarifica problema iubirii înainte de a merge la un profesionist în domeniul sănătății. Cu toate astea, e important să vă odihniți cât mai mult.

Racul

Viața de cuplu poate reprezentă în această lună un motiv de stres pentru nativul Rac. Cu toate astea, influențele planetare nu sunt favorabile pentru luarea unei decizii majore. În orice caz, nu este timpul să vă căsătoriți.

Cei singuri își pot întâlni partenerul la seminarii sau în cercul de prieteni. Nativul din Rac nu duce lipsă de bani nici în această lună, dar puțină prudență și o reducere a costurilor nu strică niciodată.În această perioadă, cheltuielile tind să depășească venitul. Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, această lună este favorabilă.

Cele mai importante interese care vă atrag toate resursele sunt corpul, imaginea și plăcerile personale. Sunteți dornici de distracție, la călătorii. La capitolul sănătate, colonul, vezica urinară și organele sexuale au nevoie de mai multă atenție.

Fecioara

Problemele familiale și aspectele emoționale vor surescita atenția nativului din Fecioară. Acesta va fi mai interesant de ceilalți și de scopurile lor decât de propriul lui succes.

Va exista interes pentru meditație, yoga sau astfel de activități. De asemenea, viața socială îi va fi benefică în această lună. Singuraticii vor avea multe oportunități pentru a-și găsi un partener. Cu toate astea, perfecțiunea Fecioarei va fi un handicap în obținerea celui potrivit.

Oamenii care se află deja într-o relație ar trebui să aleagă dacă bifează o căsătorie sau nu.

Profesional, aveți o lună de succes, care vă atinge obiectivele, iar câștigurile vin. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți obține numeroase oferte. Veți fi, de asemenea, interesați de activități orientate spre servicii.

Sănătatea va fi delicată în această lună și trebuie să luați multe pauze pentru a vă menține bunăstarea. Încercați să economisiți energie și să permiteți altora să vă ajute

CITEȘTE CONTINUAREA ÎN CSID

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Test de cultură generală. Cât de veche este specia Homo sapiens?