HOROSCOP – Neti Sandu

HOROSCOP - Neti Sandu
Publicat: 08/01/2013, 11:39
Actualizat: 08/01/2013, 11:40

Aici găsești în fiecare zi HOROSCOPUL făcut de Neti Sandu. Află ce îți rezervă astrele în dragoste, sănătate și carieră.

HOROSCOP 8 ianuarie 2013:

HOROSCOP – BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Dragoste: O oarecare monotonie se instalează în viața sentimentală pe care o traversezi în această zi, dar acesta nu pare să fie un motiv de îngrijorare.
Carieră: La serviciu, aceleași îndatoriri zilnice. Pe la sfârșitul programului există șanse să ți se facă o ofertă de proiect mult mai atractivă și solicitantă.
Sănătate: Ziua de astăzi se caracterizează prin multă veselie. Te simți de milioane, vei radia de fericire, nici o problema nu-ți va mai apăsa umerii, practic vei fi o altă persoană. Chiar și celor din jur le va fi greu să te recunoască.

HOROSCOP – TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dragoste: Ești dispus să analizezi mai atent reacțiile partenerului și conștientizezi că fidelitatea și respectul sunt elementele indispensabile relației voastre, iar acest lucru este cel mai important pentru tine.
Carieră: Veniturile par să crească în ultima perioadă, așa că folosește-le cu chibzuință. Nu te lăsa ademenit de șansa cheltuirii mai multor bani decât de obicei.
Sănătate: Mai pe seară prietenii te vor scoate în oras, deci profită de ocazie pentru a te distra alături de ei. Mergeți într-un loc în care nu ați mai fost până acum.

HOROSCOP – GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Dragoste: Ești confuz, dar hotărât să lași trecutul în urma și să încerci să-ți clădești o nouă viață. Ești dornic să demonstrezi că ești capabil să-ți croiești propria poveste de dragoste, în care persoana iubită să-ți răspundă cu aceeași tandrețe, sentimentelor pe care i le comunici uneori numai din priviri.
Carieră: O zi deosebit de tenace la locul de muncă, unde vei avea ocazia să-ți pui în practică câteva idei menite să revigoreze proiectul la care lucrezi.
Sănătate: Cu sănătatea stai foarte bine. Sistemul tău imunitar este pregătit pentru orice schimbare meteorologică.

HOROSCOP – RAC (22 iunie – 22 iulie)

Dragoste: Se pare că ești mult mai înțelegător cu partenerul și-i poți trece cu vederea unele aspecte, care altădată ți se păreau de neiertat. Comunicați mult mai bine și stabiliți o serie de priorități pentru perioada imediat următoare.
Carieră: Poți fi ușor dezamăgit de reacția unor colegi, dar sfatul astrologului este să nu acorzi prea multă atenție acestui aspect.
Sănătate: Încearcă să nu renunți la tratamentele costisitoare prescrise de medic, întrucât sănătatea este lucrul cel mai de preț.

HOROSCOP – LEU (23 iulie – 22 august)

Dragoste: O zi sublimă în care strălucești, iar sentimentele tale se pliază perfect cu cele ale partenerului. Gândiți la fel, iubiți la fel, chiar dacă uneori distanța pare să nu fie aliatul vostru.
Carieră: Bugetul ți se revigorează simțitor, iar unele investiții așteaptă doar acceptul tău. Este o perioadă propice tranzacțiilor, așa că nu mai sta pe gânduri.
Sănătate: Evită o alimentație nesănătoasă deoarece există riscul ca unii nativi să se îndrepte spre supraponderalitate.

HOROSCOP – FECIOARĂ (23 august – 21 septembrie)

Dragoste: O zi în care optimismul amândorura se află la cele mai înalte cote, dându-vă posibilitatea să vă faceți cele mai îndrăznețe planuri.
Carieră: Munca în echipă îți poate aduce beneficii neașteptate, întrucât îți oferă posibiliatea de a te remarca prin seriozitatea și inițiativa de care dai dovadă.
Sănătate: Prietenii sunt mai tăcuți în vremea aceasta. O să dea semne de viață cât de curând, dar le-o poți lua înainte și să-i inviți să ia parte la diverse activități. Se vor bucura să-i scoți din monotonie.

HOROSCOP – BALANȚĂ (22 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste: O simplă idilă se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste. Încearcă să treci peste timiditatea caracteristică și să dai frâu liber sentimentelor pe care le nutrești față de acea persoană, căreia nu i-ai spus încă ce mult înseamnă pentru tine.
Carieră: Intuiția te ajută în demararea unor investiții neașteptate dar oportune, ce îți pot aduce beneficii deosebite în domeniul financiar.
Sănătate: Cu sănătatea stai bine, ți-a prins bine stilul de viață echilibrat pe care l-ai adoptat. Nu renunța la ceea ce îți face foarte bine.

HOROSCOP – SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste: Oportunitățile în plan sentimental se năpustesc asupra ta, motiv pentru care poți trece printr-o perioadă tensionată , pe parcursul căreia vei fi tentat să faci lucruri nesăbuite care-ți vor deteriora vizibil relația actuală.
Carieră: Astăzi ai parte de vești care îți stârnesc mulțumirea de sine. Poate fi vorba de noutăți care țin de familie sau despre viața profesională (promovare, proiecte noi etc.). Roadele muncii încep să se vadă, așa că fii bucuros!
Sănătate: Ești predispus la răceli sau crize reumatice, motiv pentru care astrologul te sfătuiește să ai mai multă grija de tine. Pune o haină în plus pe tine pentru a-ți menține sănătatea în limitele normale.

HOROSCOP – SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dragoste: Poziția planetelor te face să fii încăpățânat/a astăzi, și să nu vezi aspectele pozitive create de persoana iubită. Soluția ar fi să discutați, deoarece împărtășindu-vă gândurile puteți afla care este sursa acestei probleme.
Carieră: Travesezi o perioadă în care sarcinile de seviciu te copleșesc. Există riscul să nu poți duce nimic la bun sfârșit, așa că ar fi cazul să-ți canalizezi eforturile pe problemele care nu mai suportă amânare.
Sănătate: Te preocupă starea de sănătate, dar oboseala este răspunzătoare de lipsa ta de energie din ultima vreme. Mai multă odihnă va rezolva acest impediment.

HOROSCOP – CAPRICORN (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dragoste: Alinierea planetelor este benefică astăzi și indică faptul că trebuie să reflecți la evenimentele ce au avut loc recent în relația ta. Cu toate acestea, există posibilitatea să cazi într-o stare pesimistă și să privești lucrurile într-o lumină mai proastă decât sunt de fapt.
Carieră: Situația financiară pare să nu-ți creeze probleme, mai ales că se anunță o perioadă în care veniturile vor crește substanțial.
Sănătate: Cu sănătatea stai bine, semn că modul de viață pe care îl duci îți priește. Urmează-l în continuare și sugerează-l și altora, care au mare nevoie de revitalizare.

HOROSCOP – VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste: Configurația planetelor astăzi îți oferă toată energia de care ai nevoie pentru a realiza un anumit obiectiv. Viața amoroasă poate nu va mai fi niciodată la fel din cauza că ce ți-ai propus privește pe cineva special pentru tine.
Carieră: La locul de muncă ești remarcat datorită ideilor îndrăznețe pe care le propui, dar și metodelor convenționale dar verificate pe care încerci să le promovezi în rândul colaboratorilor.
Sănătate: Sănătatea nu-ți creează probleme majore, dar încearcă să fii mai optimist și să nu te lași doborât de unele probleme care-și vor găsi cu siguranță rezolvare.

HOROSCOP – PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Dragoste: Aparent, multe obstacole nedrepte s-au interpus între voi și v-au împiedicat să fiți împreună. Astăzi ești în poziția de a face ceva în legătură cu asta.
Carieră: Nu este o perioadă prea limpede din cauza unor probleme financiare apăsătoare. Achită facturile în ordinea scadenței și limitează-te la strictul necesar până în momentul în care bugetul tău se va reechilibra.
Sănătate: Îngrijește-te mai mult de sănătate pentru că există riscul unor infecții sau stări febrile care se impun a fi tratate la timp pentru a evita eventualele complicații.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani