Horoscop săptămânal 7 – 13 martie

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie
Publicat: 05/03/2016, 11:25

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie BERBEC

Trebuie să te axezi pe tine săptămâna asta. Ia-ți o zi liberă și meditează. Vei observa noi oportunități ce îți apar în cale și vei fi pregătit să le faci față cu brio. La muncă te vei confrunta cu situații neprevăzute, dar o zi liberă în care ai timp să îți pui gândurile în ordine și să te pregătești pentru provocări te poate ajuta mai mult decât crezi. Deși nu ești o fire romantică, săptămâna asta te vei surprinde cu gesturi de tandrețe față de partener, pe care în mod normal nu le faci. Toată atenția pe care o vei acorda partenerului vă va ajuta să vă consolidați relația.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie TAUR

La mijlocul săptămânii vei fi irascibil și aproape orice te scoate din sărite. Mare atenție pe cine îți verși nervii, pentru că nu ai niciun motiv întemeiat să fii atât de nervos. La serviciu, se ivesc oportunități de noi proiecte și este indicat să te axezi pe acestea. Fie ca este vorba de planuri pe termen lung, sau nu, concentrează-ți atenția pe acestea, mai târziu vor veni și rezultatele pozitive. În weekend, vei socializa și îți vei face noi cunoștințe. S-ar putea să intri într-un anturaj nou sau vei primi în cercul tău de prieteni noi persoane. Indiferent, vei lega prietenii durabile.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie GEMENI

La sfârșitul săptămânii te vor preocupa anumite aspecte legate de viața ta, dar nu trebui să te gândești prea mult asupra lor, sunt griji trecătoare. La locul de muncă, se ivește o promovare pe care ai pus ochii mai de mult, iar dacă îți joci cărțile cum trebuie, va fi cu siguranță a ta. Astrele favorizează demersurile profesionale în această săptămână pentru nativul în Gemeni. Pe plan social, vei avea de caștigat în cursul săptămânii, pentru că vei cunoaște oameni noi care te vor ajuta într-un fel sau altul. Totuși, ai grijă cui oferi încredere.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie RAC

Săptămâna aceasta este una plină de revelații pentru tine. Îți vei schimba viziunea asupra lumii și îți vei schimba comportamentul față de anumite persoane. La locul de muncă ți se oferă șansa să participi la un curs sau niște lecții ce te vor instrui pentru o anumită poziție. Chiar dacă nu este neapărat în domeniul tău de interes, vei avea doar de căștigat. În plus, se ivesc anumite șanse de câștiguri financiare, așa că trebuie să profiți. Astrele favorizează împăcarea și reluarea legăturii cu cei dragi, cu care nu ai mai comunicat de mult. Dacă ești certat cu cineva, este momentul oportun să vă împăcați.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie LEU

Nu ai nicio problemă de sănătate, însă, nu te simți bine în pielea ta. Uită de tot ce te-a rănit în trecut și, mai ales, împacă-te cu tine însuți pentru a putea merge mai departe. Și la muncă ai parte de câteva neînțelegeri ori cu partenerul de afaceri, ori cu colegii de muncă. Performanța profesională nu ține neapărat de relațiile cu cei din jur, dar acestea îți afectează capacitatea de gândi limpede, așa că e indicat să lămurești situația. Viața amoroasă are nevoie de o resuscitare, iar astrele o favorizează în weekend. Depinde de tine ce măsuri trebuie să iei, pentru că tu îți cunoști cel mai bine partenerul.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie FECIOARĂ

Cu sănătatea stai bine, nu ai niciun motiv de îngrijorare. De altfel, nici la locul de muncă nu întămpini probleme, dar îți vei ajuta colegii care trec printr-o pasă proastă și nu pot face față activităților de zi cu zi. În acest fel, îți vei consolida relațiile cu aceștia. Se anunță schimbări majore pe plan sentimental. Nativii singuri își vor găsi perechea, iar cei care sunt deja într-o relație vor face următorul pas natural pentru a avansa lucrurile. Relația cu membrii familiei cam scârțâie, așa că e indicat măcar să le dai un telefon părinților tăi, dacă nu ai timp sau chef să îi vizitezi.

Citește în continuare pe Mediafax.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu