Hugh Laurie cântă diseară la București, „în umbra ridicolului palat al lui Ceaușescu”

Hugh Laurie cântă diseară la București, în umbra ridicolului palat al lui Ceaușescu
Publicat: 12/07/2014, 13:34
Actualizat: 27/03/2019, 12:23

„Acum București, în umbra ridicolului palat (Palatul Parlamentului, n.r.) al lui Ceaușescu. Cea mai mare clădire din lume, dacă facem împreună un test”, a scris Hugh Laurie pe contul său de pe platforma Twitter.

Actorul și cântărețul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune „Dr. House”, va susține un concert sâmbătă, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București, împreună cu The Copper Bottom Band.

Organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment, recomandă publicului să vină la ora 19.00 și să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o bună desfășurare a evenimentului. După ce se va face accesul, spectatorii nu vor mai putea părăsi incita pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Va fi strict interzis accesul cu brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle și deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi și mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto și aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, organizatorii recomandă ca toți cei care vor participa la concert să păstreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin două filtre, unul la intrarea în Sala Palatului și al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea în sala de spectacol.

Biletele pentru concertul pe care Hugh Laurie îl va susține sâmbătă, la Sala Palatului, se mai găsesc într-un număr redus în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, dar și online, pe www.eventim.ro. Prețul unui bilet diferă în funcție de categorie: VIP – 310 lei, I – 260 de lei, II – 200 de lei, III – 170 de lei și IV – 125 de lei.

Charismaticul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de televiziune „Dr. House”, care s-a încheiat în 2012, după cel de-al optulea sezon, își va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim și călduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care și-a obișnuit publicul.

Starul britanic a intrat în Cartea Recordurilor de două ori, fiind declarat cel mai bine plătit actor într-un serial TV, dar și pentru „Dr. House”, cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Anul trecut, Hugh Laurie și-a lansat cel de-al doilea album muzical din carieră, „Didn’t It Rain”. Albumul, care include piese jazz și blues, urmează materialului discografic lansat de Hugh Laurie în 2011, o colecție de piese blues intitulată „Let Them Talk”. Lansarea acestui prim album a fost urmată de un turneu de promovare, Hugh Laurie susținând primul său concert live din carieră în Germania, la Hamburg, în aprilie 2011.

„A fost una dintre cele mai teribile experiențe din viața mea”, a declarat, la momentul respectiv, pentru The Hollywood Reporter, Hugh Laurie despre acel prim concert. El a adăugat că s-a gândit la modul serios să apese alarma pentru incendii pe care o văzuse în holul clubului unde a susținut concertul, pentru a-l anula în ultimul moment.

Ulterior, Hugh Laurie a susținut alte peste 100 de concerte. Primul său album s-a vândut în peste un milion de copii, iar vedeta, în vârstă de 54 de ani, a susținut concerte, alături de trupa sa, The Copper Bottom Band, în SUA, Europa, America de Sud și Rusia.

Noul album al lui Hugh Laurie, care cântă la pian de la vârsta de 6 ani, include piese datând din epoca pionierilor genurilor blues și jazz – W.C. Handy („St Louis Blues”) și Jelly Roll Morton („I Hate A Man Like You”) -, dar și cântece mai noi, precum cele ale Dr. John („Wild Honey”) și Alan Price, membru al formației The Animals („Changes”).

După lansarea triumfătoare a celui de-al doilea album, „Didn’t it rain”, și un turneu sold-out în America de Sud, Australia și Noua Zeelanda, Hugh Laurie își extinde turneul mondial și în Europa, în această vară.

Hugh Laurie s-a născut în Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford și Eton. A jucat în filme de lungmetraj precum „Rațiune și simțire” (1995), seria „Stuart Little”, „Maybe Baby” (2000), „Street Kings” (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV „Dr. House”, pentru care a trebuit să renunțe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur și alte trei nominalizări la prestigioasele trofee, două premii ale Sindicatului actorilor americani, două premii ale Asociației criticilor de televiziune și a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale