Iluzionistul Johannes este vărul lui Giani în serialul LAS FIEBINȚI, difuzat de ProTV

Publicat: 17/10/2012, 13:57
Actualizat: 06/07/2016, 00:52

Iluzionistul Johannes este invitatul special în episodul de joia aceasta, de la 20.30 la ProTv și în avans pe voyo de la ora 10.00, în serialul de comedie Las Fierbinți. Iluzionistul devine pentru o seară Amigo, vărul lui Giani (Costi Diță), care sosește în sat din străinătate și îi uluiește pe toți cu trucurile sale. „Cel mai mare hot dintre toți scamatorii”, după cum îl prezintă Giani în barul lui Bobiță (Mihai Bobonete), Amigo va avea mulți ași de scos din mâneca, inclusiv o surpriză de proporții pentru Bobiță și Giani, care sunt mereu puși pe afaceri.

Aceștia doi încearcă să scoată bani de pe urma numerelor lui Amigo (Johannes) și se gândesc cum să-l folosească în bar. Giani îl asigură pe Bobiță că vărul său este periculos și dat în urmărire generală pentru că a reușit să schimbe mașina unui senator primită de la Guvern cu o Dacie. Cum se va termina întreaga poveste, telespectatorii ProTv vor afla joi seara în Las Fierbinți.

Despre apariția sa în serial, Johannes spune că a fost extrem de amuzant să filmeze: „Și asta din mai multe puncte de vedere”, recunoaște el. „O dată pentru că au fost câteva momente în care actorii au ieșit din scriptul pe care îl învățaseră și au făcut scenele mai tari. Și doi, pentru că am fost pus în mai multe secvențe să umimesc niște localnici cu numerele mele; aceștia trebuiau să se mire în timp ce priveau ce facea Amigo, adica eu, numai că ei au fost de-a dreptul uluiți, într-un mod cât se poate de real, uitând de multe ori că acolo se mai și filma. Țin minte că se dădea ‘stop”, dar eu continuam cu trucurile, ceea ce îi făcea pe cei din platou să se adune ca hipnotizați, spre disperarea regizorului”, povestește amuzat Johannes.

Despre rolul din „Las Fierbinți”, acesta spune că a fost destul de simplu să-i dea viață pentru că Amigo este magician. „Practic a fost simplu să îmi joc propriul rol, într-un fel. Vestea că în sat a sosit Amigo se răspândește ca un fulger, iar oamenii vin în barul lui Bobiță, centrul distracției din ‚Las Fierbinți”, ca să vadă ce lucruri ciudate face acesta. Pentru că la acel moment țăranii se tot plângeau că un hoț le da târcoale și le fură animalele din bătătură și alte obiecte casnice, apare și ideea plină de bani în mintea lui Bobiță și a lui Giani de a le readuce animalele și obiectele dispărute înapoi, evident contra cost. Restul însă trebuie să descoperiți singuri joia asta”, încheie Johannes.

Tot în aceast episod, Dorel (Mihai Rait Dragomir) se îndrăgostește pe Facebook. O cunoaște virtual pe Monica, iar acum este pregătit să se întâlnească cu ea, pentru că fata vine special pentru el în sat. După ce se ferchezuiește și cumpară flori, Dorel merge la întâlnirea cu Monica, aceasta propunându-i să petreacă noaptea împreună pe malul lacului, la un foc de tabără și cântând la chitară. Numai că simpatica Monica se dovedește a fi Sandu, iar reacția lui Dorel când descoperă asta va smulge hohote de râs celor aflați în fața micilor ecrane, joia aceasta, în „Las Fierbinți”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii