Imagini incredibile surprinse într-un cazino! Minor de doar 12 ani joacă poker după ce fusese strecurat pe ascuns în sala de jocuri de mama lui – FOTO

Imagini incredibile surprinse într-un cazino! Minor de doar 12 ani joacă poker după ce fusese strecurat pe ascuns în sala de jocuri de mama lui - FOTO
Imagini incredibile surprinse într-un cazino! Minor de doar 12 ani joacă poker după ce fusese strecurat pe ascuns în sala de jocuri de mama lui / Sursă FOTO: news.com.au
Publicat: 15/08/2020, 18:39

O fetiță în vârstă de 12 ani se numără printre trei minori surprinși la jocuri de noroc, într-un cazino din Sydney, Australia. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum tânăra joacă poker la unul dintre aparate, alături de părinții ei. Autoritățile s-au sesizat în acest caz. 

Cazinoul a fost amendat cu aproximativ 64.500 de dolari (90.000 de dolari australieni) pentru această situație, precum și alte două cazuri de minori surprinși la jocuri de noroc și consumând alcool, transmite Liquor & Gaming New South Wales (NSW), autoritatea de reglementare a statului, potrivit CNN.

Copil de 12 ani, strecurat în cazino de mama lui

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum fata de 12 ani este strecurată în cazino de mama ei, care a ținut o ușă de ieșire deschisă, pentru a evita paznicii. Aceasta s-a jucat alături de ambii părinți timp de 17 minute.

„Este destul de uimitor faptul că părinții tinerei fete au ajutat-o să intre în cazino într-o manieră atât de înșelătoare, și să nu mai vorbim de faptul că fiica lor a putut juca’’, a declarat președintele NSW Independent Liquor & Authority, Philip Crawford.

David Byrne, Director al Investigațiilor și Intervenției, din cadrul Liquor & Gaming NSW, spune că au existat numeroase oportunități în care personalul ar fi trebuit să observe o persoană foarte tânără joacă poker în cazino.

Trei minori surprinși la jocuri de noroc, la același cazino

O altă adolescentă de 16 ani a intrat în cazino printr-o zonă VIP, fără a-i fi cerută cartea de identitate la intrare. Ulterior, aceasta a consumat alcool la bar, unde a prezentat permisul de conducere al însoțitorului ei. Tânăra a fost prinsă în momentul în care a încercat să intre într-un club de noapte din apropiere, unde personalul și-a dat seama că adolescenta nu avea vârsta despre care îi informase pe membrii staff-ului.

Între timp, un băiat de 17 ani a reușit și el să intre în cazino, unde a petrecut mai bine de trei ore.

Toate cele trei cazuri au fost semnalate autorității de reglementare de către cazino și au avut loc în perioada martie-iulie a anului trecut. Pe parcursul anului 2019, aproximativ 32 de minori au obținut acces în zonele restrânse ale cazinoului, comparativ cu 35 în anul 2018.

Incidentele în care au fost implicați adolescenții de 16 și 17 ani au dus la două amenzi de 10.750 de dolari (15.000 de dolari australieni), în timp ce părinții fetei de 12 ani au fost amendați cu 43.000 de dolari (60.000 de dolari australieni).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase