Imagini revoltătoare cu polițiștii care asigură ordinea într-o cunoscută destinație turistică. Motivul pentru care vor fi cercetați disciplinar

Publicat: 13/03/2018, 12:43

Imaginile celor trei polițiști care se fotografiază alături de turistele dezbrăcate au devenit virale pe rețelele sociale din Mexic și au ajuns apoi în atenția șefilor, scrie mirror.co.uk.

Toți cei trei erau membri ai Poliției de Stat locale și purtau vesta antiglonț și arme, la momentul fotografierii alături de tinerele focoase.

În ultimul an, violențele s-au intensificat în regiunea Quintana Roo, pe fondul tensiunilor între bandele rivale de traficanți de droguri. Flagelul este tot mai des întâlnit și în destinațiile fierbinți de turism, precum Cancunul.

Fotografiile deocheate au fost publicate pe un grup local de Facebook de un utilizator, alături de mesajul: „Când ești mai interesat de femei decât de protejarea plajelor din Cancun…”.

Ulterior, utilizatorul a șters fotografiile, după ce a fost amenințat de polițiști într-un mesaj privat. Mai mult, autoritățile au refuzat să comenteze public incidentul, spunând că nu cunosc situația.

Nu a trecut însă mult timp și cei trei polițiști au fost suspendați și fac obiectul unei anchete disciplinare.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult