În urmă cu 26 de ani, sora lui Michael Jackson a vorbit despre CRIMELE împotriva unor copii inocenți. „Leaving Neverland” dezgroapă un interviu șocant cu LaToya

În urmă cu 26 de ani, sora lui Michael Jackson a vorbit despre CRIMELE împotriva unor copii inocenți. „Leaving Neverland dezgroapă un interviu șocant cu LaToya
Publicat: 11/03/2019, 11:33
Actualizat: 25/03/2019, 19:29

„De ce un bărbat de 35 de ani ar lua să locuiască cu el, pentru 30 de zile, un băiețel?”, întreabă LaToya Jackson în acest interviu, care datează din 1993 și a fost acordat postului de televiziune MTV.

„Și să iei un alt băiat să stai cu el cinci zile într-o cameră și să nu părăsești acea cameră? Câți dintre voi aveți 35 de ani? Câți ați lua copii mici și să faceți acest lucru? Copii care au 9, 10, 11 ani? Îmi iubesc fratele, dar acest lucru este greșit. Nu vreau ca acești copii să fie răniți”, a mai spus aceasta, potrivit metro.co.uk.

„Michael este fratele meu, îl iubesc mult, dar nu pot să fiu și nu voi fi un colaborator tăcut în ceea ce privește crimele săvârșite de el împotriva unor copii mici și inocenți”, a mai declarat LaToya în acel interviu.

LaToya, în vârstă de 62 de ani, mai susținea în acel interviu că a văzut cecuri cu sume mari de bani plătite unor tineri.

Interviul a fost acordat după ce tatăl pe atunci adolescentului în vârstă de 13 ani Jordy Chandler l-a acuzat pe Michael Jackson că i-a molestat sexual fiul.

„Dacă voi păstra tăcerea, va însemna să alimentez sentimentele de vină și umilire pe care le au acești copii și cred că acesta este un lucru greșit”, a adăugat LaToya.

În același interviu, LaToya Jackson a susținut că a fost abuzată de tatăl ei, Joe Jackson, care a murit anul trecut, la vârsta de 89 de ani.

La momentul interviului, LaToya nu mai întreținea relații cu familia sa și a fost acuzată ulterior că încearcă să obțină bani de la fratele ei mai celebru.

Ulterior, ea și-a retras acuzațiile, susținând că soțul ei din epocă – și fostul ei manager Jack Gordon – o convinsese să spună acele lucruri despre Michael.

Documentarul „Leaving Neverland”, care a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, SUA, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed, urmărește povestea lui Wade Robson și James Safechuck, din momentul în care l-au cunoscut pe cântăreț, aflat în culmea succesului său muzical, în anii ´80 și la începutul anilor ´90, până în momentul în care traumele suferite în copilărie au început să se facă simțite în viața lor de adulți.

Postul de televiziune HBO, căruia familia artistului i-a cerut daune de 100 de milioane de dolari, a dat publicității o declarație potrivit căreia decizia de a difuza documentarul urmărește să „ofere tuturor posibilitatea de a evalua filmul și acuzațiile prezentate fiecare pentru el însuși”.

În afara relatărilor făcute de cei doi, filmul reține și povestirile oferite de rudele bărbaților, dar și vocea lui Jackson însuși așa cum apare în înregistrările trimise lui Robson.

Protagoniștii documentarului au afirmat că nu au fost plătiți să apară în film și că nici nu se așteaptă la vreun fel de beneficii din acest punct de vedere.

Unul dintre cei doi bărbați a fost chiar martorul apărării și a semnat o declarație în care nega orice agresiune, în procesul din 2005, în urma căruia Jackson a fost achitat de acuzațiile de pedofilie. Ulterior, bărbatul și-a schimbat poziția, încercând chiar să deschidă o acțiune în instanță în 2013, arată Associated Press.

Lui Michael Jackson i-au fost aduse numeroase acuzații de pedofilie. În 1993, Jackson a fost acuzat că a abuzat sexual un băiat în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler. Artistul a negat acuzațiile și totul s-a încheiat printr-o înțelegere civilă care s-a ridicat la 23 de milioane de dolari.

În 2005, un juriu a stabilit că Jackson nu se face vinovat de molestarea sexuală a lui Gavin Arvizo, care, la momentul presupuselor fapte, avea tot 13 ani.

În 2013 și 2014, după decesul lui Jackson, în 2009, au mai fost intentate două procese, de Wade Robson și James Safechuck, care au susținut că artistul i-a molestat sexual la începutul anilor 1990, pe când erau copii. Ambele cazuri au fost respinse în instanță pentru că faptele au fost prescrise.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicații grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles și efectua repetiții intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Medicul personal al cântărețului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară și a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Foto: Mediafax Foto / AFP / Alberto Rodriguez

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Prea multă mâncare nesănătoasă provoacă probleme de durată în creier