Încă un caz tulburător vine din India: Un tigru a fost omorât cu bestialitate de mai mulți oameni, după ce animalul a ucis un bărbat – VIDEO

Încă un caz tulburător vine din India: Un tigru a fost omorât cu bestialitate de mai mulți oameni, după ce animalul a ucis un bărbat - VIDEO
Publicat: 28/07/2019, 14:48

Animalul era o femelă de 6 ani, iar pe lângă loviturile suferite, aceasta a fost și înjunghiată. Animalul a murit la doar câteva ore după incident, scrie CNN.

Scena teribilă s-a petrecut în Rezervația Pilibhit, o arie protejată, destinată în special tigrilor, a declarat poliția indiană.

În urma incidentului, patru persoane au fost arestate, iar administratorii rezervației au făcut reclamații pe numele a 31 de persoane.

Persoanele care săvârșesc în India o infracțiune prin care se încalcă legea de protecție a animalelor pot primi pedepse de la 3 la 7 ani, precum și amenzi, care nu depășesc 330 de euro.

O organizație pentru protecția animalelor din India a informat că din cele 1.114 de cazuri de violență împotriva tigrilor ajunse în curțile de judecată, un număr mic din aceste au fost finalizate prin condamnări.

Au mai rămas mai puțin de 4.000 de tigrii în lume, iar cei mai mulți trăiesc în rezervații protejate din India.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase