Inițiativă inedită: O femeie a reușit să îl determine pe un bărbat să nu se sinucidă folosind versurile celebrei trupe Linkin Park

Inițiativă inedită: O femeie a reușit să îl determine pe un bărbat să nu se sinucidă folosind versurile celebrei trupe Linkin Park
Publicat: 31/07/2019, 14:30

Se pare că bărbatul voia să se sinucidă sărind de pe pasarela unei autostrăzi, relatează ABC News Studio.

Într-un videoclip în care este discutat incidentul, Cristina Settanni a explicat cum a ajuns lângă bărbatul tulburat de gânduri suicidale.

„Inițial nu m-am oprit. L-am văzut. Dar nu m-am gândit să mă opresc. L-am văzut în oglinda, mă gândeam că totuși ar trebui să mă opresc ținând cont că nimeni nu făcuse asta”.

Cristina a povestit că se simțea, într-un fel, obligată să oprească pentru că și ea trecuse printr-o perioadă foarte grea, având tot felul de gânduri. A simțit că știe ce are nevoie bărbatul în momentul acelei crize existențiale.

„M-am oprit pentru că am fost acolo unde era el, știam ce înseamnă să stai pe margine crezând că aia e singura opțiune. Avea nevoie de cineva care să îi arate că unei persoane îi pasă destul de mult de el pentru a încerca să îl oprească și să îi spună că nu e nevoie să facă asta astăzi”, a continuat femeia.

O parte din „discursul” prin care încerca să îl convingă a fost bazat pe versurile celebrei trupe Linkin Park, cântecul „One More Light”.

Melodia care promovează lupta anti-suicid a fost lansată pe ultimul album al trupei, cu două luni înainte ca solistul trupei, Chester Bennington, să se sinucidă.

„Cui îi pasă dacă se mai stinge o lumină? Mie”, versurile pe care Cristina i le-a fredonat bărbatului.

„Nu știu dacă i-au atins un punct sensibil sau nu, dar a început să plângă”, a mărturisit Cristina.

Într-un final, aceasta a reușit să îl calmeze până când poliția a ajuns în locul în care se aflau cei doi și l-au dus într-o clinică de recuperare psihică, relatează Complex.com.

Foto: Captură YouTube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase