Înregistrarea audio care ar putea confirma existența OZN-urilor. Pilot: „A trecut cineva pe lângă noi, în urmă cu 30 de secunde?” Discuție incredibilă cu turnul de control

Înregistrarea audio care ar putea confirma existența OZN-urilor. Pilot: „A trecut cineva pe lângă noi, în urmă cu 30 de secunde? Discuție incredibilă cu turnul de control
Publicat: 29/03/2018, 18:08

Aparițiile au fost raportate la o distanță de câteva minute, în dimineața zilei de 24 februarie 2018, scrie dailystar.co.uk. O înregistrare audio incredibilă prezintă conversația între piloți și turnul de control din Albuquerque. Pilotul unui aparat de zbor Phoenix Air Learjet 36 a raportat primul incident.

„A trecut cineva pe deasupra noastră, în urmă cu 30 de secunde?”

„Negativ”, răspunde controlorul de trafic aerian.

„Ok. A trecut ceva”, răspunde pilotul.

Un alt pilot se alătură discuției: „Este un OZN!”

„Da”, răspunde primul pilot.

Câteva minute mai târziu, controlorul de zbor ia legătura cu piloții cursei American Airlines Flight 1905 (un aparat de zbor Airbus A321).

„Să mă anunțați dacă observați ceva în următorii 24 km”.

Uimit, pilotul răspunde: „Dacă trece un obiect pe lângă noi?”

„Afirmativ. Am avut un avion în fața voastră, la 11.000 km, care a raportat o prezență. Anunțați-mă dacă vedeți ceva”, spune controlorul de trafic.

„Bine”, spune pilotul.

Pilotul de pe Learjet se alătură discuției: „Nu știu ce a fost, nu a fost un avion, se ducea în direcția opusă”.

Un minut mai târziu, pilotul cursei American Airlines revine prin stație. „Da, a trecut ceva pe lângă noi. Era la cel puțin 1.000 m deasupra noastră”.

„Ok, American 1095, mulțumesc”, răspunde controlorul.

„American 1095, îmi puteți spune dacă era în mișcare?”, întreabă controlorul de zbor.

„Nu mi-am dat seama dacă era un balon sau altceva. Dar era luminos, se îndrepta în direcția opusă, la câteva mii de metri deasupra noastră”, spune pilotul.

„Recepționat”, confirmă controlorul.

Ulterior, pilotul American Airlines revine și întreabă dacă obiectul a fost „un balon Google”.

„Mă îndoiesc”, îi răspunde alt pilot.

„A fost un OZN”, se aude un alt coleg.

Controlorul nu a putut verifica dacă în zonă se mai afla o altă aeronavă, la acel moment. Întâmplarea face parte însă dintr-un șir de incidente, raportate de piloții americani. La începutul săptămânii, mai multe voci au susținut că „o bază extraterestră a fost observată pe Lună”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase