Interpretul lui Stephen Hawking va deveni tată

Interpretul lui Stephen Hawking va deveni tată
Publicat: 26/12/2015, 15:24

Deși Eddie Redmayne și soția sa, Hannah, nu au făcut deocamdată un anunț oficial în acest sens, un prieten apropiat al cuplului a confirmat deja pentru revista People faptul că Hannah Redmayne este însărcinată și va naște anul viitor.

Acesta va fi primul bebeluș atât pentru Eddie Redmayne, cât și pentru soția sa.

Actorul Eddie Redmayne s-a căsătorit cu Hannah Bagshawe, specialist în relații publice în industria financiară, pe 15 decembrie 2014.

2015 a fost un an extraordinar pentru actorul britanic în vârstă de 33 de ani. Pe lângă premiile Oscar, BAFTA și Globul de Aur pe care le-a câștigat la începutul lui 2015 cu partitura din filmul „Teoria întregului”, Eddie Redmayne a interpretat în acest an un nou rol important și cu șanse la Oscar, cel din drama „The Danish Girl”, despre una dintre primele persoane din lume care au suportat o intervenție de schimbare de sex.

De asemenea, Eddie Redmayne a început în toamna acestui an filmările pentru un spin-off al francizei „Harry Potter”, intitulat „Fantastic Beasts and Where to Find Them”, în care starul britanic interpretează rolul principal.

Tot în 2015, Eddie Redmayne a fost decorat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofițer (OBE).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase