Interzis cardiacilor! Un fotomodel a intrat pe gazon în costum de baie în timpul finalei Ligii Campionilor. Reacția stadionului – VIDEO

Redactor:
Departament Sport
Interzis cardiacilor! Un fotomodel a intrat pe gazon în costum de baie în timpul finalei Ligii Campionilor. Reacția stadionului – VIDEO
Minutul 20 al finalei Ligii Campionilor, Tottenham - Liverpool, a adus un moment care a făcut deliciul fanilor de pe stadionul Wanda Metropolitano.

Pe gazonul celui mai nou stadion din Madrid a intrat o fană îmbrăcată sumar, doar în costum de baie, iar arbitrul Damir Skomina a fost obligat să întrerupă meciul.

Femeia blondă și-a expus formele în fața zecilor de mii de oameni aflați pe stadion, iar forțele de ordine, luate prin surprindere, au intervenit în cele din urmă și au evacuat-o pe femeie de pe gazon. Tot stadionul a fost în delir, aplaudând și strigând către blonda care i-a încântat cu prezența.

Imaginile cu femeia care a pătruns pe gazon au făcut repede înconjurul internetului.

Fotomodelul care a intrat pe teren în costum de baie în finala Ligii Campionilor a explicat motivul

Finala Ligii Campionilor, Tottenham – Liverpool, din Madrid a avut parte și de momente mai puțin așteptate. În minutul 20 al partidei câștigate de echipa pregătită de Jurgen Klopp cu scorul de 2-0, pe teren a pătruns fomodelul Kinsey Wolanski, îmbrăcată sumar, într-un costum de baie.

Fără emoții și cu zâmbetul pe buze frumoasa blondă a dus la bun sfârșit planul pus la cale alături de iubitul ei, Vitaly Zdorovetskiy. Acesta deține un canal cu filme pentru adulți pe youtube, Vitaly Uncensored , care are peste 10 milioane de urmăritori. Scopul apariției lui Kinsey Wolanski pe Wanda Metropolitano a fost pentru a face și mai multă publicitate afacerii pe care o deține partenerul ei.

Cu toate acestea, nu doar canalul de youtube al iubitului a explodat, ci și contul ei de Instagram, care a sărit de la 230 de mii de următoritori la 1,6 milioane într-o singură noapte.

Mândră de ceea ce a realizat, tânăra în vârstă de 22 de ani a postat pe contul ei de socializare momentul intrării pe teren și cum a fost escortată de stewarzi. Explicația fotomodelului a fost:

„Viața este pentru a fi trăită, să faci lucruri nebunești, pe care ți le vei aminti mereu”.

În plus, Kinsey Wolanski a postat și o poză în care este ea priviă de jucătorul lui Tottenham, mijlocașul Harry Winks: „Oare i-am distrat atenția numărului #8 prea mult?”.

Vitaly Zdorovetskiy, personal cunoscut în fotbalul internațional

Iubitul lui Kinsey Wolanski și-a trecut și el în CV o „apariție” în fotbalul internațional. Vitaly Zdorovetskiy a pătruns pe teren în finala Cupei Mondiale din 2014, dintre Germania și Argentina. Acțiunea lui Vitaly a fost premeditată, acesta își anunțase fanii de pe Twitter cu o zi înainte de marea finală: „Ne vedem mâine la TV. Germania vs Argentina”

Foto: Hepta

 

Inchide