Irina Tănase, apel disperat pe rețelele sociale. Iubita lui Dragnea cere 2,1 milioane de dolari, pentru salvarea vieții unui bebeluș: „Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară” – VIDEO

Irina Tănase, apel disperat pe rețelele sociale. Iubita lui Dragnea cere 2,1 milioane de dolari, pentru salvarea vieții unui bebeluș: „Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară - VIDEO
Publicat: 17/12/2019, 12:08

Irina Tănase a făcut un apel pe Instagram, cerându-le oamenilor să facă un gest mic pentru ei, dar care ar putea salva viața unui copil. Tânăra iubită a lui Liviu Dragnea a menționat că nu își dorește să vorbească despre ea pe rețelele sociale, sau să se expună, dar face acest lucru pentru a trage un semnal de alarmă în ceea ce privește posibilitatea implicării oamenilor în salvarea unei vieți.

Irina a menționat că și ea a avut o problemă de sănătate de natură genetică în copilărie, ceea ce o face și mai sensibilă la situația lui Robert și a părinților lui.

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților. Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi”, a spus Irina Tănase.

Irina Tănase a menționat faptul că nu va fi afectată de jignirile celor care nu sunt de acord cu apariția ei publică, atâta timp cât aceștia realizează nevoia implicării financiare pentru salvarea unei vieți și renunță la o cafea pentru a dona:

„Mi-am asumat orice răutăți pe care ați dori să mi le spuneți, sau orice jigniri pe care poate ați dori să mi le adresați în urma acestei expuneri pe care o aleg astăzi dar consider că după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați pe Robert, eu sunt mulțumită. Pe mine nu mă afectează atât de tare, dar pentru el are o importanță foarte mare”, a spus Irina Tănase.