Își savura cafeaua, dar a văzut o scenă terifiantă. Un șarpe devora o bufniță chiar la fereastra casei sale -VIDEO

Redactor:
Laura Cojocaru
Își savura cafeaua, dar a văzut o scenă terifiantă. Un șarpe devora o bufniță chiar la fereastra casei sale -VIDEO
O australiancă a avut parte de o priveliște terifiantă. Exact în momentul în care bea cafea, a observat la fereastra casei un șarpe de doi metri care devora o bufniță. Nicola Moore a imortalizat momentul și a postat imaginile pe rețelele sociale.

O femeie din Australia își savura liniștită cafeaua când a văzut pe fereastră zburând câteva pene de pasăre. Când s-a uitat mai bine, a avut un șoc. A descoperit cum un șarpe devora o bufniță, scrie Fox News.

„Era o bufniță. Șarpele era un constrictor, deci nu era veninos. Era destul de mare, cred că avea aproximativ  2 metri. În zonă sunt o mulțime de șerpi extrem de veninoși”, a declarat Nicola Moore pe Facebook.

În comenentarii o prietenă i-a spus femeii că soțul ei are un șarpe ca animal de companie.

„E un șarpe destul de mare. Probabil nu va mai mânca o perioadă, după ce digeră bufnița. Soțul meu are un șarpe ca animal de companie. E incredibil să îi vezi cum își devorează prada. Al nostru are mai puțin de 2 metri și mănâncă șobolani. Sper să mai faci poze, soțului meu i-ar plăcea să le vadă”, i-a răspuns o prietenă.

„Avem o mulțime de fotografii. Nici măcar nu trebuie să dau zoom. Eram atât de aproape încât aș fi putut să îl ating”, i-a răspuns Nicola Moore prietenei sale.

 

 

 

 

Inchide