Iubitul fiicei lui Whitney Houston, aflată în stare gravă în spital, anchetat de polițiștii americani

Iubitul fiicei lui Whitney Houston, aflată în stare gravă în spital, anchetat de polițiștii americani
Publicat: 07/02/2015, 16:08

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru tmz.com că Bobbi Kristina prezenta, la momentul descoperirii sale, o serie de răni, care au stârnit interesul autorităților. Natura rănilor nu este cunoscută. Mai multe surse au confirmat însă faptul că Bobbi Kristina ar fi fost tratată cu violență în trecut de către iubitul său, Nick Gordon.

Poliția investighează posibilitatea ca înainte cu o oră de a fi descoperită în cadă, scufundată în apă, Bobbi Kristina să fi fost implicată într-o altercație.

Max Lomas, cel care a descoperit-o pe Bobbi Kristina în cadă, a sosit acasă la aceasta în jurul orei 9.00, sâmbăta trecută. Lomas a declarat că a petrecut mai mult timp cu Nick Gordon, dar nu a văzut-o pe Kristina și că i s-a spus că aceasta era în dormitorul ei. Nick Gordon ar fi dispărut la un moment dat, iar Lomas nu s-a interesat de ceea ce face bărbatul.

Ulterior, după ora 10.00, un angajat al unei companii de cablu a sosit la domiciliul lui Bobbi Kristina Brown, iar Max Lomas i-a permis acestuia accesul în casă, în condițiile în care nu știa unde se afla Nick Gordon. Angajatul companiei de cablu a spus că are nevoie de acces în dormitor, astfel că Max Lomas l-a lăsat în cameră și a descoperit-o pe Bobbi Kristina în cadă. Lomas a strigat după Gordon, care a sosit în fugă și a început să execute manevre de resuscitare.

Max Lomas susține ca Nick Gordon ar fi făcut curățenie în casă și ar fi îndepărtat pete de sânge.

Polițiștii i-au interogat pe Nick Gordon și pe Max Lomas și vor să vorbească din nou cu Lomas, dar avocatul bărbatului a cerut ca clientului său să i se acorde imunitate înainte de a vorbi din nou. Până vineri dimineața, Max Lomas nu obținuse imunitate și nici nu vorbise din nou cu polițiștii.

Nick Gordon și-a angajat de asemenea un avocat.

Pe de altă parte, rapperul Bobby Brown a negat zvonurile potrivit cărora Bobbi Kristina Brown, fiica lui și a regretatei cântărețe Whitney Houston, ar fi fost deconectată de la aparatele de menținere a funcțiilor vitale. Acesta a mai spus că speră că Dumnezeu va face un miracol și îi va salva fiica.

Această idee nu este însă împărtășită și de medicii americani, care i-au spus că situația medicală a lui Bobbi Kristina nu se va ameliora, iar deconectarea de la aparatele de menținere a funcțiilor vitale ar fi decizia cea mai potrivită.

Însă Bobby Brown și familia Houston, care au credințe religioase profund înrădăcinate, cred că medicii americani nu au luat în calcul miracolele făcute de Dumnezeu, iar cele două familii au asistat în trecut la astfel de „miracole”. Bobby Brown spune că un membru al familiei sale a reușit să revină la viață după ce a petrecut opt zile într-o comă profundă.

Între timp, membrii celor două familii, Brown și Houston, s-au adunat la spitalul din Atlanta unde este internată Bobbi Kristina, pentru a participa la sesiuni de rugăciuni alături de patul acesteia.

Potrivit TMZ.com, starea medicală a lui Bobbi Kristina a rămas neschimbată încă de luni dimineață. Funcțiile ei cerebrale se află la un nivel minimal și de atunci nu s-a produs nicio ameliorare.

Atunci când fiica lui a fost transferată la Emory University Hospital din Atlanta, marți, Bobbi Brown spera că medicii din acest spital, care deține unul dintre cele mai performante secții de neurologie din Statele Unite, vor putea să facă mai mult pentru fiica lui, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Joi seară, în presa americană au apărut mai multe zvonuri potrivit Bobbi Kristina a fost deja deconectată de la aparatele de întreținere a funcțiilor vitale, însă membrii familiei sale au spus că acele informații sunt false. Alte surse au declarat pentru TMZ.com că decizia se află în mâinile lui Bobby Brown, dar rapperul a refuzat să ia o decizie joi, ziua în care a împlinit vârsta de 46 de ani, preferând să o amâne până în weekend.

Bobbi Kristina Brown se află în comă indusă încă de sâmbăta trecută, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanșare a unor inflamații la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântărețe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgență weekendul trecut, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reședinței lor din Roswell, un oraș din statul american Georgia.

De atunci, familia Houston a dat publicității o declarație de presă în care a precizat că Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani, „luptă pentru viața ei” și, potrivit presei americane, a fost transferată de la North Fulton Hospital la Emory University Hospital din Alabama.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreață americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, „în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreței a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă și consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântărețe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorțat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 grație reality show-ului „Being Bobby Brown”, în care a apărut adeseori alături de părinții ei.

Whitney Houston și fiica ei au cântat împreună la televiziunea națională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa „My Love Is Your Love”, în Central Park din New York, într-o ediție specială a emisiunii „Good Morning America”, difuzată de postul ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreței, Bobbi Kristina – care avea pe atunci vârsta de 18 ani – a fost transportată de urgență la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât „se simțea copleșită”, a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanțe ilegale, după aparițiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului „The Houstons: On Our Own”, produs și difuzat de postul de televiziune Lifetime, care a prezentat viața familiei Houston după decesul celebrei cântărețe.

Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relația lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tânăr sărac care locuia în reședința cântăreței Whitney Houston și cu fiica ei, de când acesta avea vârsta de 12 ani.

La doar câteva luni după aceea, Bobbi Kristina și Nick Gordon au anunțat că s-au logodit.

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu două verighete, alături de un mesaj – „Tineri căsătoriți. Sunt atât de îndrăgostită” -, sugerând astfel că s-ar fi căsătorit cu Nick Gordon.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”