Jack Osbourne s-a căsătorit cu iubita lui, Lisa Stelly

Jack Osbourne s-a căsătorit cu iubita lui, Lisa Stelly
Jack Osbourne, fiul celebrului rocker Ozzy Osbourne, s-a căsătorit, luni, cu modelul și actrița Lisa Stelly, într-o ceremonie emoționantă și amuzantă desfășurată în Kona-Kohala, Hawaii, informează dailymail.co.uk.
Publicat: 09/10/2012, 12:54
Actualizat: 01/02/2019, 02:09

Jack Osbourne, fiul celebrului rocker Ozzy Osbourne, s-a căsătorit, luni, cu modelul și actrița Lisa Stelly, într-o ceremonie emoționantă și amuzantă desfășurată în Kona-Kohala, Hawaii, informează dailymail.co.uk.

Martori la ceremonie au fost 48 de invitați – membri ai familiei și prieteni -, inclusiv fiica în vârstă de șase luni a cuplului.

Kelly Osbourne, sora lui Jack, a fost domnișoară de onoare, în timp ce iubitul acesteia, Matthew Mosshart, a fost cavaler de onoare.

Într-o declarație pentru revista britanică Hello, care a deținut în exclusivitate drepturile de publicare a fotografiilor de la nuntă, apropiații cuplului au spus că „ceremonia a fost deosebit de emoționantă și plină de amuzament”.

Deși la finalul săptămânii trecute se specula că perechea Osbourne – Stelly se va căsători în weekend, Jack a dezmințit zvonurile pe Twitter. „Îi place cum decurg lucrurile în Hawaii, alături de mama care a împlinit 60 de ani chiar în ziua nunții mele. Hahaha, oamenii sunt foarte amuzanți”, a scris Jack Osbourne pe Twitter.

Căsătoria fiului lui Ozzy și Sharon Osbourne este primul eveniment fericit din ultimele luni, după nașterea fetiței lui Jack și a Lisei. În urmă cu câteva luni, familia Osbourne a aflat cu tristețe că Jack suferă de scleroză multiplă.

„Sincer, sunt bine. Boala aceasta este cel mai neplăcut lucru de care am aflat în ultima perioadă. Eram bine și, într-un minut, nu am mai putut vedea nimic cu ochiul drept. Este o boală complet imprevizibilă”, spunea recent Jack Osbourne.

Dar cumplita boală i-a adus și alte neplăceri tânărului de 26 de ani. După ce vestea bolii sale a fost făcută publică, Jack a fost concediat, prin e-mail, dintr-un show TV american, emisiunea „The Talk”, prezentată de mama lui. „Obținusem un contract, iar imediat după ce am fost diagnosticat, conducerea postului TV a considerat că eu nu pot să mă achit de acele obligații profesionale. Nu m-au sunat niciodată. Totul s-a petrecut prin intermediul agenților și al avocaților. M-am simțit jignit”, a declarat atunci Jack Osbourne.

Scleroza multiplă este o afecțiune neurologică cronică, autoimună, care afectează sistemul nervos central, în mod special creierul, măduva spinării și nervii optici. Boala poate provoca dificultăți în controlul muscular, tulburări de vedere, de echilibru, ale sensibilității și tulburări ale funcțiilor mintale. Boala nu se poate vindeca, dar tratamentul potrivit poate încetini progresia maladiei.

Jack este cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Ozzy Osbourne și ai soției sale, Sharon Osbourne. Jack a devenit cunoscut după difuzarea reality show-ului „The Osbournes”, ce prezenta viața de zi cu zi a părinților săi, a sa și a surorii lui, Kelly.

Ozzy Osbourne este membru fondator și fost solist al trupei Black Sabbath, înființată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, trupa britanică a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Tulburătoare și Înălțătoare discuția dintre Ana Blandiana și Adrian Artene | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE