Jennifer Aniston, ALĂTURI de Brad Pitt într-un moment DIFICIL pentru fiica sa cu Angelina Jolie. Shiloh ar urma un tratament de SCHIMBARE DE SEX la doar 12 ani și e TRAUMATIZATĂ de divorțul părinților

Jennifer Aniston, ALĂTURI de Brad Pitt într-un moment DIFICIL pentru fiica sa cu Angelina Jolie. Shiloh ar urma un tratament de SCHIMBARE DE SEX la doar 12 ani și e TRAUMATIZATĂ de divorțul părinților
Publicat: 06/09/2018, 17:59
Actualizat: 19/11/2018, 13:13

Actorii americani Brad Pitt și Jennifer Aniston, care au fost căsătoriți timp de cinci ani, au petrecut câteva zile de vacanță în Europa în vila din Italia a prietenului lor George Clooney, suscitând zvonuri privind o posibilă împăcare a lor, relatează ediția online a ziarului spaniol ABC.

Brad Pitt a trecut prin momente dificile după divorțul său de Angelina Jolie. Lupta pentru custodia copiilor și costul acestei separări au pus o mare presiune asupra actorului. Vara aceasta, Brad Pitt a decis să se relaxeze și să plece în Europa pentru a se bucura de câteva zile de liniște în vila de malul lacului Como a bunul său prieten, George Clooney. Actorul a fost însoțit și de una dintre fiicele sale, Shiloh, foarte afectată de divorțul părinților ei.

Elementul surpriză al acestei vacanțe a fost însă o vizită a lui Jennifer Aniston, care se afla la Milano pentru filmările la noua sa producție, comedia „Murder Mystery”. Actrița a profitat de prezența ei în nordul Italiei pentru a petrece câteva zile alături de Pitt și de fiica sa, Shiloh, care ar urma un tratament de schimbare de sex.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți între 2000 și 2005, dar se pare că, deși au trecut 13 ani de la divorț, relația lor a rămas special, scrie presa internațională.

Nu este prima dată când se vorbește despre o posibilă împăcare a celor doi actori, iar acum zvonurile s-ar putea adeveri. În ultimul timp, cei doi actori au fost văzuți de multe ori împreună, ultima oară la Londra.

„Brad și Jen au luat legătura sporadic de-a lungul anilor, însă contactele dintre ei au devenit mai frecvente de când actrița s-a despărțit de Justin (Theroux)”, au declarat surse apropiate celor doi actori pentru revista italiană Grazia. După ce au fost văzuți la Londra și au petrecut împreună o vacanță la vila lui George Clooney, zvonurile par mai adevărate ca oricând, încheie ABC.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A intrat în presă accidental, după ce a câștigat un concurs la un post local de televiziune din Constanța,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase