Jennifer Aniston și-a invitat fosta soacră la nuntă

Jennifer Aniston și-a invitat fosta soacră la nuntă
Publicat: 15/10/2012, 16:30
Actualizat: 22/08/2013, 20:57

Actrița americană Jennifer Aniston a invitat-o pe Jane Pitt, mama fostului ei soț Brad Pitt, la viitoarea ei nuntă cu Justin Theroux, potrivit unor surse citate de contactmusic.com.
Deși Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005, după o căsnicie de aproape cinci ani, actrița americană a rămas în relații foarte bune cu fosta ei soacră, Jane Pitt, și dorește ca aceasta să fie prezentă la apropiata ei nuntă cu actorul Justin Theroux.

„Jennifer vrea ca Jane să fie prezentă la nuntă. Se simte mai apropiată de ea decât de propria ei mamă, Nancy, și simte că ar fi corect să o invite. Jane se bucură că Jennifer este din nou fericită. Jane a vorbit de multe ori cu ea la telefon, dar și direct, față în față, oferindu-i sfaturi și sprijin moral în ultimii șapte ani. Nu ar lipsi de la nunta lui Jennifer pentru nimic în lume”, a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

Aniston a devenit cunoscută grație rolului Rachel Green din serialul de comedie „Friends”, difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actrița americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy și un Glob de Aur.
Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cinci ani cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorțat în 2005, după apariția în presa hollywoodiană a unor informații potrivit cărora acesta a înșelat-o cu o altă actriță celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. După divorț, Aniston a avut mai multe relații de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor și cântărețul John Mayer.

Jennifer Aniston și Justin Theroux, care au jucat împreună în comedia „Cu lumea-n cap / Wanderlust”, au o relație care a început în mai 2011 și s-au logodit în august 2012. Justin Theroux a cerut-o în căsătorie pe Aniston chiar în ziua în care el a împlinit vârsta de 40 de ani.
Săptămâna trecută, presa americană afirma că Jennifer Aniston vrea ca nunta sa să aibă loc la ferma pe care Julia Roberts o deține în New Mexico.
Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit. Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum „American Psycho”, „Calea Misterelor / Mulholland Drive”, „Zoolander / Manechinul”, „Furtuna tropicală / Tropic Thunder” și „Iron Man – Omul de oțel 2”.

Angelina Jolie și Brad Pitt, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de șapte ani și au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani