Jennifer Garner și Ben Affleck s-au despărțit în secret și se îndreaptă spre divorț

Jennifer Garner și Ben Affleck s-au despărțit în secret și se îndreaptă spre divorț
Publicat: 28/05/2015, 15:18

Atât OK! Magazine, cât și National Enquirer au publicat în această săptămână articole în care au afirmat că relația dintre cele doi soți este în pragul colapsului. Cei doi actori americani, care s-au căsătorit în 2005 și au trei copii împreună – Violet, în vârstă de nouă ani, Seraphina, în vârstă de șase ani, și Samuel, în vârstă de trei ani – s-ar fi despărțit deja luna trecută, afirmă tabloidul National Enquirer, potrivit căruia cuplul se îndreaptă spre un divorț costisitor, estimat la peste 150 milioane de dolari.

Site-ul aceluiași tabloid american afirmă că Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani, dorește să dea publicității cât mai devreme un anunț oficial despre despărțirea sa de Jennifer Garner, protagonista serialului „Alias”, înainte de cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei lor, pentru ca presa internatională să se concentreze asupra vieții sale profesionale, mai ales atunci când va participa la evenimentele de promovare a filmului „Batman vs. Superman: Zorii dreptății/ Batman V Superman: Dawn Of Justice”, ce va fi lansat în martie 2016.

Jennifer Garner și Ben Affleck nu au mai fost fotografiați împreună de peste o lună, când au fost surprinși de paparazzi în timp ce se plimbau în cartierul în care locuiesc, Brentwood, din orașul Los Angeles.

Site-ul RadarOnline.com a publicat la rândul său un articol în care sugerează că Jennifer Garner, în vârstă de 43 de ani, a luat decizia de a se despărți de Ben Affleck după ce mariajul lor a trecut prin numeroase momente dificile în ultimii ani.

„Adeseori, atunci când Ben și Jen au o problemă, se pun de acord pentru a se ocupa de ea împreună, chiar dacă asta îi face să se simtă nefericiți împreună”, a spus o sursă din anturajul celor doi actori.

„Jennifer are câțiva prieteni care cred că ea și Ben formează o pereche oribilă, în ciuda faptului că el adoră să fie tatăl acelor copii ai lor”, a adăugat aceeași sursă.

Un alt prieten apropiat al cuplului a spus: „Jen se pregătește de fapt, din punct de vedere emoțional, de mai multă vreme pentru acest divorț. Consultă un psiholog pentru a o învăța cum să treacă peste acest divorț, cum să își crească copiii după despărțirea de Ben. Ea va primi custodia copiilor”.

Tot site-ul RadarOnline.com afirmă că Ben Affleck și Jennifer Garner petrec tot mai mult timp departe unul de celălalt, după ce starul din „Gone Girl” a fost văzut jucând poker timp de multe ore, pe mize consistente, la Las Vegas, pe 3 mai.

Actorul a fost văzut din nou jucând poker în Las Vegas în primele ore ale dimineții de 14 mai, în timp ce soția lui se afla la New York. Copiii cuplului au fost lăsați sub supravegherea unei bone, la Los Angeles.

De asemenea, de ziua de naștere a actriței Jennifer Garner, pe 17 aprilie, Ben Affleck a făcut o călătorie, singur, în Canada, în timpul căreia a fost fotografiat fără verighetă.

„I-a spus lui Ben că vrea să dea publicității anunțul oficial despre despărțirea lor înainte de a 10-a aniversare a căsătoriei lor, pe 29 iunie”, a spus un apropiat al cuplului.

Jennifer Garner și Ben Affleck s-au împrietenit în 2001 în timpul filmărilor de la „Pearl Harbor”, dar s-au îndrăgostit abia în 2003 în timpul filmărilor de la „Daredevil”, un film în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 și s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks și Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Ben Affleck a avut anterior o relație cu o altă Jennifer, cântăreața și actrița Jennifer Lopez, din iunie 2002 până în ianuarie 2004, în timpul căreia s-au și logodit. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă ceremonia de nuntă a fost anulată în ultimul moment.

La rândul ei, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley din 2000 până în 2003.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?