Jennifer Lopez și logodnicul ei le oferă hrană elevilor unei școli americane, pentru un an

Jennifer Lopez și logodnicul ei le oferă hrană elevilor unei școli americane, pentru un an
Publicat: 25/10/2019, 14:37

Jennifer Lopez și logodnicul ei au declarat că s-au simțit înduioșati de un mesaj distribuit pe rețeaua de socializare online Facebook de învățătoarea Brooke Goins, de la Școala Elementară Jacksboro, în care era descrisă povestea unui elev care nu avea ce mânca.

Copilul a mărturisit, în timpul unei discuții despre spaghete, că mergea în mod regulat la școală nemâncat.

„M-a privit și mi-a spus «acele mici o-uri (în timp ce făcea un cerculeț cu mâna) nu sunt ceva ce avem acasă. Dar, atunci când le avem, îmi încălzesc burtica și mă ajută să dorm ». M-am pierdut, am plâns în fața a 20 de micuți. Niciun copil nu ar trebui să se simtă vreodată înfometat”, a scris învățătoarea Brooke Goins pe Facebook.

Ulterior, învățătorii școlii au strâns bani pentru a-i cumpăra mâncare elevului câteva săptămâni consecutive.

Mesajul lui Brooke Goins a atras atenția a peste 45.000 de oameni, înclusiv a celebrei Jennifer Lopez.

„Ne-a făcut să plângem atât pe mine, cât și pe Alex”, a declarat Lopez.

Miercuri, cântăreața a distribuit un film pe rețeaua de socializare online Instagram, în care apărea alături de logodnicul ei, discutând printr-un apel video cu Goins și cu elevi ai școlii.

„Atunci când am auzit despre elevi și despre minunații învățători ai Școlii Elementare Jacksboro, din Tennessee, am știut că trebuie să ajutăm. Am auzit că învățătorii i-au ajutat pe elevi să ducă mâncare acasă, atunci când aceștia nu aveau destulă. Toată lumea ar trebui să beneficieze de hrană delicioasă, nutritivă. Acesta a fost momentul meu favorit din lună și este unul dintre cele mai bune lucruri pe care am fost capabili să le facem”, a declarat Jennifer Lopez.

În mesajul distribuit pe 2 octombrie de Brooke Goins, învățătoarea a adăugat că elevul „a întrebat când vine doamna care îi pune mâncare în rucsac”.

Aproximativ 6 milioane de copii din SUA nu beneficiază de hrană suficientă, potrivit statisticilor guvernamentale.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este actriță, dansatoare, cântăreață și femeie de afaceri. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA și o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) și a obținut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), grație căruia a devenit totodată actrița latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului și sprijină funcționarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase