Jim Carrey, profund îndurerat la înmormântarea fostei sale iubite

Redactor:
Florin Badescu
Jim Carrey, profund îndurerat la înmormântarea fostei sale iubite
Actorul Jim Carrey a participat la înmormântarea fostei sale iubite Cathriona White, sâmbătă, în Irlanda, ce a avut loc în cadrul unei ceremonii funerare în timpul căreia starul nord-american nu și-a ascuns emoțiile și a părut profund îndurerat de această tragedie, informează public.fr.

La 11 zile după ce a aflat vestea despre sinuciderea fostei sale iubite, Jim Carrey s-a deplasat în satul Cappawhite din Irlanda, sâmbătă, pentru a participa la înmormântarea acesteia. Actorul, în vârstă de 53 de ani, s-a alăturat membrilor familiei White care au purtat sicriul cu trupul neînsuflețit al fostei sale iubite, cu care starul a avut o relație tumultuoasă câțiva ani, marcată de mai multe despărțiri și împăcări.

Aproximativ 300 de persoane au participat la slujba funerară în memoria Cathrionei White, al cărei trup neînsuflețit a fost găsit în reședința ei din Los Angeles pe 29 septembrie.

Vizibil îndurerat, ascunzându-și chipul în palme, în mijlocul mulțimii, Jim Carrey și-a arătat emoțiile în timpul ceremoniei funerare, chiar dacă, așa cum afirmă primele concluzii ale anchetei oficiale, starul se despărțise de Cathriona White cu doar câteva zile înainte de sinuciderea acesteia. Totuși, potrivit unor noi informații, un mesaj agresiv expediat de mama Cathrionei ar putea explica teribilul gest al acesteia.

În scrisoarea ei de adio, Cathriona White a spus: „Nu sunt făcută pentru această lume”. În aceeași scrisoare găsită de anchetatori, Cathriona White îi mărturisea lui Jim Carrey că îl iubește foarte mult și îi cerea să o ierte. Potrivit presei americane, tânăra irlandeză, în vârstă de 30 de ani, era în curs de a divorța de soțul e, iar Jim Carrey nu era la curent cu această situație.

Se pare că actorul a iertat-o pe Cathriona, pentru că, la doar câteva ore după ceremonia funerară, celebrul actor a publicat un mesaj emoționant pe Twitter. Mesajul conține o fotografie care îl prezintă pe actor alături de fosta sa iubită și un text cu rol de concluzie: „Iubirea nu poate fi pierdută”.

Paramedicii care au ajuns la reședința pe care Cathriona White o deținea în Sherman Oaks, California, pe 29 septembrie, au constatat decesul acesteia, la vârsta de 30 de ani.

Potrivit unor surse din domeniul judiciar, Cathriona White ar fi decedat din cauza unei supradoze de medicamente, indicii în acest sens fiind descoperite lângă trupul ei neînsuflețit.

Cathriona White și Jim Carrey aveau din anul 2012 o relație ce a fost marcată de câteva despărțiri și împăcări. Actorul în vârstă de 53 de ani ar fi părăsit-o pe Cathriona White pe 24 septembrie.

În 2014, actorul canadian Jim Carrey, care a fost căsătorit de două ori, spunea că nu se va mai căsători „din proprie inițiativă” pentru a treia oară, chiar dacă va întâlni femeia perfectă.

Starul canadian a fost căsătorit cu Melissa Womer pentru opt ani, din 1987 până în 1995, și cu Lauren Holly pentru un an, în perioada 1996 – 1997. Apoi, actorul a avut o relație cu actrița Jenny McCarthy timp de cinci ani, înainte de despărțirea lor din 2010.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor ’90, datorită rolurilor din filmele „Ace Ventura: detectivu’ lu’ pește” și „Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, grație peliculei „Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat și în alte comedii cu mare succes de casă, precum „Tăntălăul și Gogomanul/ Dumb And Dumber”, „The Truman Show”, „Eu, cu mine și Irene”, „Dumnezeu pentru o zi” și „Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul”.

Inchide