Joc erotic riscant pentru o femeie din județul Botoșani. Ce au găsit medicii în „interiorul” ei / A fost anesteziată de urgență

Redactor:
Gandul
Joc erotic riscant pentru o femeie din județul Botoșani. Ce au găsit medicii în „interiorul” ei / A fost anesteziată de urgență
O femeie de 28 de ani din județul Botoșani a ajuns la spital cu o problemă intimă neobișnuită.

Femeia a sunat la 112 la finele săptămânii trecute, din cauza unei sângerări la nivelul vaginului, scrie monitorulbt.ro. Inițial, aceasta le-a spus medicilor că avea o problemă la nivel vaginal și folosea un spray special pentru a trata zona, iar în weekend, accidental, ar fi introdus capacul în vagin și nu l-a mai putut scoate.

Varianta ei nu era însă realistă și a recunoscut – în cele din urmă – că și-a introdus în mod voit un spray odorizant, iar capacul a rămas blocat în vagin. Din cauza durerilor, femeia a sunat la urgență: „Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că și-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reținerea capacului. A fost anesteziată și s-a extras capacul, chirurgical”, a spus un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

După intervenție, aceasta a fost externată, dar va reveni peste 30 de zile la control.

Acesta nu este singurul caz și – de obicei – bărbații sunt cei care ajung în situații jenante la spital.

Ultimul exemplu este cel al unui individ care și-a introdus în anus un pahar de sticlă. Din fericire, medicii au reușit să-l scoată întreg, fără să provoace o hemoragie masivă.

foto: monitorulbt.ro

Inchide