Silviu Bănilă
03.10.2018
Magazin

Johnny DEPP, interviu incendiar pentru GQ. O SĂ RENUNȚ la filme! Avizii de putere de la Hollywood vor să-mi ÎNCHIDĂ GURA

Johnny DEPP, interviu incendiar pentru GQ. O SĂ RENUNȚ la filme! Avizii de putere de la Hollywood vor să-mi ÎNCHIDĂ GURA
Într-un interviu acordat celor de la GQ, celebrul actor Johnny Depp a negat că ar fi un tip violent și a spus că reacțiile la afirmațiile fostei sale soții, care l-a acuzat de abuz fizic, l-au transformat din CENUȘĂREASA în QUASIMODO.

„A fost o situație perversă care s-a răsfirat asupra mea”, a declarat actorul american, în interviul GQ citat de Daily Mail.

Acesta a spus că oamenii l-au privit diferit, după ce actrița Amber Heard l-a acuzat de un atac violent în casa lor din Los Angeles, o întâmplare pe care Depp o neagă cu vehemență.

Depp i-a acuzat pe cei care vor să aibă puterea la Hollywood că „vor să-i închidă gura” și este pregătit SĂ RENUNȚE LA ACTORIE, dacă această „conspirație” împotriva lui va continua.

Johnny a insistat însă că „adevărul va ieși la iveală” și reputația sa de erou pozitiv al Hollywoodului va fi restabilită.

Depp a divorțat de actriță în ianuarie 2017, după ce aceasta a obținut un ordin de restricție împotriva actorului. „Să rănesc pe cineva iubit? Ca și un BULLY (hărțuitor)? Niciodată”, s-a justificat Depp.

„Știu că nu voi fi niciodată Cenusăreasa. Dar pentru o perioadă de timp am simțit că m-am transformat rapid într-o BESTIE. Quasimodo. Oamenii m-au privit diferit din cauza acuzațiilor”, a povestit actorul.

„Este nebun. Trebuie să meargă la psihiatru…Au scris lucruri oribile. Dar nu puteam face altceva decât să știu ceea ce încă știu”.

După divorțul de 5,5 milioane de dolari, Depp a fost dat în judecată de managerii săi, care i-au cerut 18 milioane de dolari, bani dintr-un presupus împrumut neachitat.

Management Group a susținut că actorul „a spart” averea uriașă de 500 milioane de dolari pe case de lux, avioane private și vinuri de 23.000 de dolari pe lună.

Mai mult, un membru al echipei de filmări de la City of Lies l-a acuzat că l-a agresat, un incident pe care Depp îl neagă. „Se aruncă așa cu bani”, a precizat actorul de 55 de ani. „Oamenii mă dau în judecată pentru orice. Este evident”.

Industria filmului de la Hollywood a devenit pentru Depp „un circ nenorocit”.

El i-a acuzat pe „jucătorii” de la Hollywood că vor să-i „închidă gura” și pare pregătit SĂ RENUNȚE LA ACTORIE, dacă situația nu se va schimba. Depp, care va apărea luna viitoare în rolul vrăjitorului ocult Grindelwald în spin-off-ul Fantastic Beats, după Harry Potter, realizat de aceeași JK Rowling, a fost acuzat de violență împotriva lui Heard în mai 2016.

Copiii lui Depp cu actrița Vanessa Paradis – Lily-Rose (19 ani) și John (16 ani) – și-au apărat tatăl împotriva acuzațiilor lui Heard. În final, fosta soție a lui Depp și-a retras acuzațiile, în urma unei înțelegeri în justiție.

De asemenea, în ianuarie 2017, Depp i-a dat în judecată pe cei de la TMG, pentru 25 milioane de dolari, acuzându-i că i-au administrat prost banii și că au luat credite fără acordul lui. „În cei 17 ani, The Management Group a făcut tot posibilul pentru a-l proteja pe actor de EL ÎNSUȘI”, a declarat însă Michael Kump, avocatul celor de la TMG.

Johnny Depp, considerat unul dintre cei mai versatili actori ai generației sale, a fost nominalizat până acum la trei premii Oscar, la categoria cel mai bun actor în rol principal, pentru rolurile din Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003), Finding Neverland (2004) și Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007).

Johnny Depp și-a început cariera în 1984, cu rolul din Coșmar pe Strada Ulmilor. Au urmat apoi roluri memorabile în Plutonul (1987), serialul 21 Jump Street (1987-1990), Edward Mâini-de-Foarcefe (1990), Arizona Dream (1993), Necazurile lui Gilbert Grape (1993), Donnie Brasco (1997), dar și seria de succes Pirații din Caraibe.

În City of Lies (2018), Johnny Depp joacă rolul detectivului Russell Poole, care investighează asasinarea rapperilor Notorious BIG și Tupac Shakur în anii ’90.

Inchide