Julianna Marguiles a vorbit despre întâlnirea stranie cu Steven Seagal. Actorul a primit-o la hotel, unde avea ascunsă o armă și i-a citit în palmă

Julianna Marguiles a vorbit despre întâlnirea stranie cu Steven Seagal. Actorul a primit-o la hotel, unde avea ascunsă o armă și i-a citit în palmă
Publicat: 25/05/2018, 08:28

Actrița din „Dietland” a povestit în emisiunea lui Couric despre un moment „îngrozitor”, petrecut la hotel, în urma întâlnirii cu Seagal, pe care mai multe femei l-au acuzat de hărțuire sexuală. Astfel, evenimentul a luat o turnură stranie după ce actrița a descoperit că Seagal avea o armă sub canapea, scrie The Hollywood Reporter.

„Am intrat și m-am așezat, dar apoi am sărit în sus, deoarece am simțit ceva foarte incomod și tare sub canapea. A râs și mi-a zis: „Scuze, cred că este pistolul meu”, a povestit Marguiles. „A ridicat salteaua și a scos arma. Nu văzusem niciodată o armă atât de aproape. Am zis: „Dumnezeule!”. Am început să transpir și i-am zis: „Este doar pentru nebunii de afară. Trebuie să mă protejez”, a spus Seagal.

După ce un director de casting i-a zis lui Marguiles, care era la început de carieră, că Seagal vrea să repete o scenă cu ea, în camera lui de hotel, actrița l-a vizitat pe actor, crezând că femeia respectivă o va însoți. Actrița a descoperit repede că este singură în cameră cu un actor înarmat.

„M-am enervat pe mine însămi. „Proasto! Cum ai putut? Nimeni nu știe unde ești, te afli singură la hotel cu tipul ăsta și are o armă. Cât de stupid! M-am victimizat”, a spus Marguiles.

Marguiles a continuat să se simtă nesigură cu actorul, mai ales că Seagal i-a zis că știe să citească în palmă și a rugat-o să-i întindă mâna. „Mi-a zis că am rinichii bolnavi. Am râs în sinea mea. Era patetic. Credea că plec urechea la așa ceva? Am devenit nervoasă… Am plecat urgent”, a povestit Julianna Marguiles.

Chiar dacă a plecat transpirată din camera lui Seagal, Julianna a revenit acolo, deoarece nu avea bani de taxi. „M-a costat 15 dolari să vin aici și am nevoie de bani pentru taxi, pentru a ajunge acasă”, i-a spus aceasta lui Seagal, care i-a dat bani.

Recent, celebrul actor Matt Damon a vorbit despre „o ierarhie a abuzului” la Hollywood, fiind „demonizat” de unii jucători de pe piața de divertisment. Marguiles spune însă că a înțeles mesajul vedetei din „Saving Private Ryan”: „Cred cu tărie că atunci când ești disperat să obții un job și ești foarte încântat, vei credea că așa ceva nu este posibil, dar te vei convinge singur. Sper ca această discuție să protejeze măcar generațiile viitoare de actori”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult