Jurnalul intim al lui Yasmine din #Selfie69, prea picant pentru Facebook…

Jurnalul intim al lui Yasmine din #Selfie69, prea picant pentru Facebook...
Publicat: 13/07/2016, 19:49
#Selfie69, regizat de Cristina Iacob, este continuarea celui mai bine vandut film romanesc al anului 2014, #Selfie si va fi lansat in cinematografe de ZAZU Film toamna aceasta.
„‘For fuck”s sake, what have you done, you bloody fuckheads”! Probabil ca asa o ard pe slang dupa Brexit multi dintre englezii care au votat – alas, in fucking vain – „Remain”! Cu aceeasi voluptate patimasa, dar umbrita de gustul amar al infrangerii, or exclama si francezii „putaine de merde”, dupa ce portughezii le-au suflat Cupa Europeana chiar de sub Turul Eiffel!
„Fuck off” zbiara cu naduf milioane de americani la adresa lui Donald Trump, de pilda! Da, acei americani, care au reinventat slang-ul si inventat facebook-ul… Cat despre folosirea slang-ului cu scopul unei intense evocari stilistice a unei memorabile experiente erotice – presarate cu mult umor – se recomanda atenta si placuta studiere a uneia dintre cele mai „cuminti” pagini de pe facebook, Urban Dictionary…
Or, toate aceste exprimari in si de argou ale furiei apar ipostaziate ca postari in facebook-ul nostru cel de toate zilele si noptile.
„Bovaricul” jurnal al lui „Dirty Yasmine”, una dintre protagonistele mult-asteptatului #Selfie69, a fost semi-cenzurat*, de la boostare/promovare, de cerberii facebook. Asemeni unui Bukowski feminin, Yasmine isi relateaza trairile, senzatiile, emotiile si orgasmele multiple intr-un stil foarte evocator. Fara falsa ipocrizie sau pudibonderie, jurnalul ei intim nu face rabat la slang, asa ca fanii personajului si ai celui mai de succes film din 2014 – #Selfie, precum si ai celui mai asteptat film din 2016, #Selfie69 – se pot infrupta cu maxima „placere vinovata” din variatiuni explicite ale „F”-word-ului in faina versiune neaosa a limbii romane. Asa ca, pana depaseste faza obsesiv-compulsiva de „Fuck Slang”, demna de „Brigada Moravuri” sau de „PORN.HABotnicii”, Dirty Yasmine si toate celelalte personaje din #Selfie69 ii reamintesc altminteri bunului lor partener FACEBOOK un detaliu picant!
Picant cat o placere vinovata a celor mai multi dintre utilizatorii sai, si anume ca numele celei mai mari si mai tari retele de socializare din lume incepe cu aceeasi litera faina ca mult hulitul si mult iubitul „F”-word…”
„Facebook a lovit din nou! De fapt, Facebook nu prea mai are simtul umorului”, spune Cristian Simonca, the-one&only-Otrava, specialist in social media (bloguluotrava.ro). „Probabil ca exista un algoritm care pur si simplu cand da de un cuvant blocheaza postarea respectiva. Interesant e ca nu exista o explicatie concreta pe care Facebook ar putea sa o dea pentru niciun caz in parte. Toata lumea e luata la „pachet”. Stim ca am folosit cuvinte mai colorate, insa pana la urma asa vorbim cu totii in viata de zi cu zi. Mai radem si noi… mai Facebook?”, intreaba retoric Otrava.
Ce stim pana acum despre #Selfie69
In #Selfie69, cele trei fete din primul lungmetraj, din 2014, Yasmine, Roxi si Ana fac un pariu video ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marita prima in 3 zile?! Vor afla ca uneori iubirea poate fi chiar sub nasul tau, desi tu ai cautat-o in cele mai neobisnuite locuri, in cele mai neasteptate momente si la cele mai ciudate persoane! Si inca ceva foarte important: nu fa pariu cu iubirea pentru ca… e foarte riscant!
Din distributia filmului fac parte actorii din #Selfie: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Calin (Brain), Levent Sali (Mihai), alaturi de Alina Chivulescu (Cecilia) si Razvan Vasilescu (Nea Ceausu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Marian Ralea, Alex Bogdan, Andrei Hutuleac, Tolea Ciumac, alaturi de actori consacrati sau debutanti.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului