Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, dau în judecată revista Heat

Redactor:
Dorina Calin
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, dau în judecată revista Heat
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, dau în judecată revista Heat, pentru defăimare

Avocatul cuplului de vedete, Paul Tweed, a început mai multe proceduri judiciare distincte în numele celor doi, care vizează publisherul revistei Heat, Bauer Consumer Media.

Timberlake și Biel susțin că editorii revistei Heat au publicat un articol, în luna septembrie, care conținea citate atribuite actriței.

Tweed a declarat: „Noi am inițiat acțiuni pentru defăimare, în numele clienților noștri, Justin Timberlake și Jessica Biel, în legătură cu un articol și un titlu din revista Heat. Îi dăm în judecată în Irlanda în raport cu publicarea în toate jurisdicțiile, așa cum clienții noștri sunt îndreptățiți să o facă”.

Jessica Biel și Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanței de Crăciun din 2011 și s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cântărețul, compozitorul și actorul Justin Timberlake, în vârstă de 32 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formației ‘N Sync și a fost recompensat cu șase premii Grammy și un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unități. Cel mai recent al cântărețului, „20/20 Experience”, lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în „Rețeaua de socializare”, un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia „Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actrița Cameron Diaz, dar și în comedia romantică „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”, în care joacă alături de Mila Kunis.

Jessica Biel, în vârstă de 31 de ani, este o actriță americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al șaptelea cer”. În ultimii ani, ea a atras atenția publicului mai ales prin relația sa cu cântărețul Justin Timberlake.

Inchide