Kylie Minogue: Am acceptat, în sfârșit, faptul că s-ar putea să nu devin mamă niciodată

Kylie Minogue: Am acceptat, în sfârșit, faptul că s-ar putea să nu devin mamă niciodată
Publicat: 15/03/2014, 17:15
Actualizat: 30/07/2014, 09:53

Potrivit Mediafax, 2013 a fost un an tumultuos pentru Kylie Minogue.

Artista s-a despărțit de iubitul ei, modelul spaniol în vârstă de 35 de ani Andres Valencoso, în octombrie 2013, după o relație de cinci ani, și-a schimbat echipa managerială, a renunțat la asistentul ei personal cu care colabora de peste un deceniu și a devenit membru în juriul emisiunii-concurs „The Voice” din Marea Britanie – o decizie care marchează prima ei incursiune în universul complicat al concursurilor de talente televizate.

Totodată, cântăreața australiană a declarat că a petrecut pentru prima dată Revelionul de una singură.

„Nu mai făcusem niciodată așa ceva. Am simțit că nu voiam să merg nicăieri. Chiar nu voiam să merg la o petrecere doar pentru că așa se presupune că ar fi trebuit să fac. Abia așteptam ca nimeni să nu mă mai deranjeze în seara de Revelion și să pot să mă concentrez”, a spus Kylie Minogue.

Totodată, Kylie Minogue a recunoscut că schimbările din viața ei profesională au avut un anumit impact asupra relației cu iubitul ei spaniol Andres Valencoso.

„După ce am avut același manager, un australian, timp de 25 de ani, am semnat cu o nouă echipă managerială din Los Angeles. Americanii muncesc într-un mod foarte diferit față de britanici și de australieni și pentru mine a fost ca și cum încercam să învăț o limbă străină. Apoi, asistentul meu, care a lucrat cu mine 12 ani, s-a mutat înapoi în Australia.

Așadar, m-am trezit că am rămas de una singură, încercând să fac ca relația mea să funcționeze. Andres m-a sprijinit în tot acest proces, înțelegând că doream o despărțire – nu o despărțire de el, ci de toate acele lucruri din trecutul meu. Sunt convinsă că acest fapt a avut o legătură și cu despărțirea noastră”, a dezvăluit cântăreața australiană.

În trecut, Kylie Minogue recunoaște că era atrasă de bărbați „complecși”, un eufemism pentru „dificili” și „instabili”. Unul dintre foștii ei iubiți, Michael Hutchence, fostul lider al trupei rock INXS, care s-a sinucis în 1997, obișnuia să spună că hobby-ul său preferat era „coruperea lui Kylie”.

Un alt iubit al artistei, modelul James Gooding, a vândut tabloidelor o serie de detalii picante despre relația lor.

La rândul său, actorul francez Olivier Martinez, cu care Kylie Minogue a avut o relație din 2003 până în 2007 și care i-a stat alături în timpul tratamentului pentru cancer mamar în 2005, a demonstrat că are o fire temperamentală, care a ieșit la lumină recent, după ce s-a bătut cu fostul partener de viață al soției sale, actrița Halle Berry.

Întrebată de jurnaliști dacă preferă în continuare bărbații dificili, Kylie Minogue a spus: „Da, însă asta nu înseamnă că ultimul meu iubit nu a fost un bărbat complex. Era un bărbat foarte direct și foarte amabil și cred că de la el am învățat faptul că poți să ai o relație și cu un tip amabil căruia îi pasă de tine”.

Noul ei contract, în calitate de jurat în ediția britanică a emisiunii „The Voice”, coincide cu lansarea primului ei album de studio din ultimii patru ani, intitulat „Kiss Me Once”, ce a fost lansat vineri, 14 martie.

În versurile primului single de pe noul disc, „The Blue”, cântăreața afirmă că „este ok să nu ai o relație”.

Chiar dacă a crezut la un moment dat că Andres Valencoso era „alesul” ei, cântăreața a mărturisit că s-a întrebat de câteva ori dacă este făcută pentru căsătorie și pentru a avea copii. În cele din urmă, ea a spus că s-a împăcat cu faptul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată.

„Atunci când se va întâmpla, se va întâmpla pur și simplu. Cred că această etapă în care mă aflu acum, când încerc să fiu calmă și să accept cu împăcare lucrurile din viața mea, s-ar putea să reprezinte faptul că îmi dau seama că anumite lucruri pur și simplu nu sunt scrise pentru mine. Nu poți să ai totul. Așadar, prefer să mă concentrez pe lucrurile pe care le am în loc de lucrurile pe care nu le am”, a spus artista australiană.

Cântăreața australiană face parte din juriul emisiunii-concurs „The Voice”, difuzată de BBC One, alături de Tom Jones, Will.i.am și Ricky Wilson – solistul trupei Kaiser Chiefs. Anul trecut, Kylie Minogue a anunțat că a semnat un contract cu Roc Nation, compania de management artistic deținută de Jay Z.

Kylie Minogue și-a început cariera ca actriță cu un rol în serialul australian „Neighbours”. După succesul primelor două single-uri, „Locomotion” – care a staționat pe primul loc în topul australian timp de șapte săptămâni – și „I Should Be So Lucky” – care a impus-o în topurile din lumea întreaga – Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum „Where the Wild Roses Grow”, în duet cu Nick Cave, „Spinning Around”, „Kids”, în duet cu Robbie Williams, „On a Night Like This”, „Can’t Get You Out of My Head”, „In Your Eyes”, „Love At First Sight”, „Come Into My World”, „Slow” și „I Believe in You” i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum și o poziție de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus și România în turneul său KYLIEX2008, ea concertând la București în 2008.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?