La 74 de ani, Stevie Wonder a devenit tată pentru a noua oară

La 74 de ani, Stevie Wonder a devenit tată pentru a noua oară
Publicat: 18/12/2014, 11:57

Agentul de presă al artistului american a dezvăluit pentru tabloidul Us Weekly că numele bebelușului înseamnă „scop”, iar acesta este unul dintre cele șapte principii ale Kwanzaa, o sărbătoare afro-americană celebrată la sfârșitul lunii decembrie.

Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului. Primul lor copil s-a născut în 2013.

Steven Wonder, în vârstă de 64 de ani, are alți șapte copii din relații anterioare, inclusiv doi fii cu cea de-a doua soție, creatoarea de modă Kai Millard Morris, de care a divorțat în anul 2012. Legendarul cântăreț a mai fost căsătorit cu cântăreața Syreeta Wright, în perioada 1970 și 1972.

Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes „Superstition”, „I Just Called to Say I Love You” și „My Cherie Amour”, este considerat o veritabilă legendă a muzicii soul. Muzicianul american a susținut în 2008 un turneu mondial al cărui scop principal a fost, potrivit artistului, de a răspândi în lume un apel la unitate pentru toate rasele și religiile.

Stevie Wonder a orbit la puțin timp după naștere. El a învățat să cânt la muzicuță, pian și tobe încă de la vârsta de nouă ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câștigat 25 de premii Grammy și a vândut peste 100 de milioane de discuri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase